Tarvitsetko apua?

Rengaskeinu-lintulauta

10,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Pikkulinnuilla ei ole helppoa ankaran talven keskellä – mutta tämä lahjatarvike helpottaa hieman niiden ahdinkoa. Keraaminen ”Rengaskeinu”-lintulauta nostetaan puun oksalle tai parvekkeelle koukkuun riippumaan ja sen renkaan sisään voidaan kaataa siemeniä, linnunruokaa ja olkia. Tuota pikaa linnut saapuvat ruokailemaan ja visertävät hyväntekijälleen serenadin. Kun lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa, varpuset ja muut pikkulinnnut ottavat tämä lintulaudan varmasti omakseen. Ihana lahjaidea kotiin tai mökille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Talvesta on miltei selvitty, mutta pikkulinnut, etenkin Suomeen talvehtimaan jääneet, eivät lihavilla päivillä juurikaan juhli. Lämpö painuu kevätöisinkin usein nollan alapuolelle, kylmä tuuli vaivaa edelleen ja linnut saavat ruokaa ja juomaa helpoiten ihmisten ylläpitämiltä lintulaudoilta. Mutta linnuista on myös ruokkijoilleen iloa ja seuraa. Niiden laulu on varma kevään merkki ja välillä laudalle saapuu lintubongarinkin näkökulmasta mielenkiintoinen uusi yksilö tai lajinsa edustaja.

.

Nyt suosittelemmekin lintujen ystävälle lahjaksi tätä mukavaa ja mutkatonta tuotetta. ”Rengaskeinu”-lintulauta ei toki oli aito auton rengas, vaan keraaminen jäljitelmä, joka toimii lintulautana pikkulinnuille. Rengaskeinun alaosaan on suunniteltu tila linnunruoalle, ja keinun voi ripustaa mihin tahansa haluttuun paikkaan köydenpätkällä. Vetäise villasukat jalkoihin, keitä kupillinen kahvia ja asettaudu lokoisasti nojatuoliin seuraamaan ikkunan takaa, kun siivekkäät saapuvat rengaskeinulle.

Antamalla tämän lahjan ilostutat sekä lahjan saajaa että autat lintuja niiden kamppailussa kylmiä ilmoja vastaan. Kun maassa on vieä hanki, linnuilla on silti ruokaa ja kaikilla hyvä tahto, kun ripustat tämän kivan tavaran niiden iloksi. Ihana lahjaidea esimerkiksi vanhempien kotiin, kesämökille tai vaikkapa omalle parvekkeellekin.

Tuotetiedot

  • materiaali: keraaminen savi
  • rengaskeinun läpimitta: 14 cm
2021-11-27T03:21:44+00:00