Tarvitsetko apua?

Reikäkauha Mama Nessie

15,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Tarunomaisesta Loch Nessin hirviöstä on tehty jälleen uusia havaintoja! Viimeaikaisen hiljaiselon jälkeen se on nimittäin nähty Lahjat.fi -verkkokaupassamme! Ei kuitenkaan ole syytä huoleen. Sympaattinen Nessie on ilmeisestikin palannut jälleen avuksi keittiöpuuhiin. Tämä kätevä ”Mama Nessie” -reikäkauha nimittäin on vertaansa vailla keittiössä.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Nessie ei ole aivan uusi tuttavuus keittiöpuuhissa. Jo aiemmin verkkokaupastamme löytyneet Baby Nessie -teesihti ja Nessie-liemikauha ovat nousseet sellaisiksi kotikokkien suosikeiksi, että päätimme laajentaa Nessie-valikoimaamme ”Mama Nessie” -reikäkauhalla, joka muiden saman sarjan tuotteiden tapaan on todella kätevä keittiöapulainen.

Siinä, missä Baby Nessie auttaa teen hauduttamisessa ja Nessie keittojen valmistuksessa, Mama Nessien taidot tulevat parhaiten esille mm. pastaa tai vihanneksia keitettäessä, jolloin reikäkauha tulee tarpeeseen ongittaessa keitetyt herkut keitinvedestä. Silloin, kun Mama Nessie odottaa vuoroaan, se seisoo näppärästi omilla jaloillaan ilman, että sitä täytyy laittaa makoilemaan esim. lautaselle.

Muotoilultaan Mama Nessie on aivan yhtä hellyttävä kuin merihirviökollegansakin. Pulleine kehoineen ja pitkine kauloineen se todellakin on yhtä vaikuttava kuin alkuperäinen Loch Nessin hirviö konsanaan. Sen pitkästä kaulasta on lisäksi todella näppärä napata kiinni, kun on aika ryhtyä keittopuuhiin.

Tämä kauha tekee ruoanlaitosta huisin hauskaa. Hanki siis sympaattinen Nessie uiskentelemaan omiinkin soppiisi ja voit olla varma, että se tuo hyvää mieltä keittiöösi!

Tuotetiedot

Reikäkauha Mama Nessie

  • Seisoo tukevasti 4 pienellä jalalla
  • Mitat: 29 x 12 x 11 cm
  • Materiaali: kovetettu nylon, joka ei sisällä BPA:ta
2021-12-02T12:54:17+00:00