Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Ravisteltava kuvakehys Kukka

Normaali hinta: 9,90 €

Special Price 7,99 €

Sis. alv
-19,00 %
- +

Toimitusaika: Varastossa

Mukava lahja, joka varmasti ilahduttaa ystävääsi tai tuttavaasi ja saa hänet muistamaan lahjan antajan! Tämä kaunis, kukan muotoinen sisustustuote muuttuu kirjaimellisesti käden käänteessä valloittavan persoonalliseksi. Sopii 9 x 9 cm kuvalle. Valmistettu kestävästä akryylistä.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Valokuville on saatavana paljon erilaisia kehyksiä. Niitä on myytävänä eri muotoisina ja monenlaisesta materiaalista valmistettuina sekä eri värisinä. Riippuu tietenkin valokuvasta, millaiseen kehykseen se on sopiva. Tämä erikoinen ravistettava kehys on kauniin kukan muotoinen ja sen sisällä on läpinäkyvää nestettä, jossa on pieniä kukkia.

Valitsemasi kuva on helppo asettaa ja vaihtaa kehykseen ja kun ravistat kehystä, sen pienen pienet värikkäät kukkaset leijuvat ympäriinsä kuvan päällä ja elävöittävät ihanasti pintaa. Kukat asettuvat hiljalleen pohjaan, josta ne on mukava jälleen laittaa liikkeelle. Oikea katseenvangitsija, jota ravistavat mielellään sekä aikuiset että lapset. Kukan muotoisen kuvakehyksen materiaali on akryyli ja siihen sopii 9 x 9 cm suuruinen kuva. Tämä on mainio lahja esimerkiksi ystävälle. Tämä lahja huomataan ja sen antaja muistetaan varmasti.

Tuotetiedot

Ravisteltava kuvakehys Kukka

  • Sopii 9 x 9 cm kuvalle
  • Materiaali: Akryyli

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-22T23:45:46+00:00