Tarvitsetko apua?

Rantapyyhe kirjo - tummansininen

42,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Rantapyyhe omalla nimellään, kaikilla ei ole! Hyvä on! Sillä jos virheitä ei oteta huomioon. Onko aurinkotuolissa rannalla, kiinnitys nurmikolla tai uima-altaalla, nyt on oma paikka aina selvästi merkitty. Onnistunut lahjaidea auringon ja veden ystäville!

* Pakolliset kentät

42,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kun aurinko on parhaimmillaan, sykkii ilmaa lämpöä, niin se sanoo - järvestä ja viileässä vedessä! Mutta ensin varmista, että on rantapyyhe huivi! Ranta pyyhe varmistaa, että sinulla on se mukava ja mukava rannalla tai nurmikolla. Toinen etu on, että se suojaa sinua paneroitu kyljys ilmeen. Tiedäthän, ilkeä sivuvaikutus, jos tarkastellaan - juuri saanut ylös vedestä - märkä hiekka sarjoiksi. Tämä pehmeä vanulla on ruma hiekkaa ilmeen passé.

Tämä ranta pyyhe on kooltaan noin 100 x 160 cm, joten se on tarpeeksi suuri kehto olosi mukavaksi sen. Se on kirkkaat värit: sininen, tummansininen, ja vaaleanpunainen. Kuorrutus kakun: henkilökohtainen nimi kirjonta.

Lahja persoonallista, joka määrittää usein käytetään seuraavassa rannan ja uima matkoja!

Tuotetiedot

Rantapyyhe kirjo - tummansininen (Mahdollinen erikoismerkkejä) omilla nimi kirjonta Materiaali: 94% puuvillaa, 6% polyesteriä Mitat: 100 x 160 cm valkoraitainen molemmissa päissä Tummansininen

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-06-07T07:54:42+00:00