Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 60 € tilauksille Turvalliset maksutavat Tarvitsetko apua? 003589 424524 64
Elämys-Ale: 20% alennus kaikista elämyksistä 20% alennus kaikista elämyksistä
yes20

Rantapallo Emoji, Vesimeloni tai Silmä

Alkaen: 12,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: 1-2 päivää

Tässäpä hieman erilainen rantapallo tulevalle kesälle! Tämä rantapallo säväyttää sekä upealla kuvioinnillaan että muhkealla koollaan, joiden ansiosta se ei helposti joudu hukkaan rannan hulinassa. Todellakin erilainen ja vitsikäs lahjaidea, jota lahjan vastaanottava rantaleijona osaa varmasti arvostaa!

* Pakolliset kentät

  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Kuuluuko ystäväpiiriisi optikko, emoji-nörtti tai vesimeloniaddikti? Mikäli vastaus on kyllä, sinun kannattaa ehdottomasti jatkaa lukemista. Onko kyseinen henkilö vieläpä kunnon rantaleijona tai bikinipimu? Kyllä? Ole hyvä, jatka lukemista. Nyt valikoimastamme nimittäin löytyy täydellinen lahja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita silmistä, emojeista ja vesimeloneista.

Kesän tullessa on tärkeä varmistaa, että omasta kodista löytyy rantaelämään tarvittavat välineet. Yksi näistä on tietystikin rantapallo ja siksipä tarjoammekin valikoimassamme kolme uutta, katseet vangitsevaa rantapalloa, jotka kuviointinsa ansiosta muistuttavat silmää verisuonilla, vedet silmissä nauravaa emojia ja auki leikattua vesimelonia. Sen lisäksi, että rantapalloissa on upea kuviointi, niissä on myös reilu koko n. 50 cm halkaisijalla.

Valmistele siis joko itsesi tai ystäväsi rantaelämää varten ja valitse se upein kolmesta hienosta rantapallovaihtoehdosta. Voit olla varma, että tämä pallo ja sen omistaja huomataan vilkkaammallakin rannalla!

Tuotetiedot

Rantapallo Emoji, Vesimeloni tai Silmä

  • Vaihtoehtoina emoji-, vesimeloni- ja silmämunamotiivi
  • Mitat: halkaisija n. 50 cm
  • Täydellinen rannalle, uima-altaalle ja bileisiin

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2018-10-17T08:10:44+00:00