Tarvitsetko apua?

Rannekoru hopea sydämiä ja alkuperäisen - beige

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Ihanan pehmeä johto kokoontuu kestävä Silver: Ranneke koostuu valita harmaan tai beigen materiaalin sisällä kiertyy ranteen vastaanottajan. Vain koriste-elementtejä - sydän riipus ja brand label - on tehty 925. Kaiverrettu alustava sydämet olet turvallisesti laskeutua täysosuman. Spitzenidee!

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Jalokivi niin herkkä ja vielä niin voimakas: Ranneke ylpeilee vankka rakenne johto band ja 925-hopea; visuaalinen näkökulmasta, se vakuuttaa toisaalta naisellinen säädyllisyyden - saatavana harmaana tai beige. Yksinkertaisella juna, soveltamisalaan voi koskaan laajentaa tai supistaa riippuen siitä, kuinka tiukka ja turvata Arm pitäisi istua ranteessa tarpeen.Hopea sydän perävaunu on kiinnitetty molemmin puolin nauhaa, jolloin muodostuu keskellä koru. Mutta painopiste siirtyy nopeasti sydämestä itsensä kaiverrettu kirjoitus siitä: kauniisti kaareva kirjeessä, että voit itse valita vastaanottajan.Enchant rakkaasi tai rakastettava nainen elämässäsi rannekkeen yhdessä hopea sydämiä ja alkuperäisen, korostavat naisellisuutta ja niin tuo lämpimät arvostuksesta - hyvin yksittäisiä koru vain joka päivä ja joka lähtöön!

Tuotetiedot

Rannekoru hopea sydämiä & InitialValinta: beige Mukana: 1 rannerengas Ominaisuudet: onnekas rannekoru Säädettävä istuvuus kiitos kiristysnauha pieniä ""Leaf"" label muodossa lehtiä henkilökohtainen kiitos kaiverrus Ensimmäinen vaali Materiaali: 925 HOPEAJÄNTEENNE Mitat: Sydän: Ø 1 cm Tilavuus: säädettävissä kooltaan Väri: Heart: hopea Band: beige Huomautus: Älä käytä erikoismerkkejä kaiverrusta.

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2022-05-21T16:47:46+00:00