Tarvitsetko apua?

Rannekoru hevosriipuksin

10,90 €
Sis. alv
- +
Mustaa nahkajäljitelmää ja tyyliteltyjä hopeanvärisiä hevosriipuksia löytyy tästä modernista rannekorusta, jossa kahdeksan ohutta nahkajäljitelmäremmiä yhdistyvät toisiinsa magneettisen lukon ansiosta ja remmejä koristavat kolme kaunista, metallista hevosenpääriipusta. Riipukset ovat kuin helmiä ja niitä voi liikutella remmissä haluttuun paikkaan. Magneettilukko on itsessään myös hyvin kaunis ja tyylitelty ja hevosenpääriipukset sopivat erinomaisesti yhteen sekä lukon että mustien remmien kanssa. Tämä koru sopii hyvin lahjaksi nuorille ja erityisesti hevosten ystäville.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Olipa sitten kyseessä koulun aloitus tai päätös, rippijuhlat tai syntymäpäivät ja kaipaat vielä pientä lahjaa annettavaksi, on tämä ranteeseen sopiva koru oiva valinta lahjapakettiin. Mustien nahkajäljitelmäremmien ja hopeanvärisen metallin yhdistelmä on moderni ja samalla ajaton. Hevosten ystävät pitävät korusta varmasti, mutta tämä moderni koru sopii hyvin myös muille kouluikäisille. Ovathan hevoset aina arvostettuja ja kunnioitettuja eläimiä. Magneettilukon avulla koru on hyvin helppo laittaa ranteeseen ja ottaa jälleen pois. Rannekorun lukon pienempi osa kiinnittyy magneettisuuden ansiosta helposti suurempaan osaan. Koru on kauniisti viimeistelty ja tyylitellyt kolme hevosriipusta sopivat mustaan nahkajäljiltelmään kauniisti.

Tämän korun kanssa sopivat hyvin yhteen esimerkiksi farkut, t-paita ja tennarit ja koulussakin rannekoru voi olla ranteessa ja hevosriipukset muistuttavat näin ihanasta hevosharrastuksesta. Ja ennen kaikkea myös tärkeästä lahjan antajasta! Riipuksille voi antaa vaikka lempihevosten nimet ja niitä voi liikutella kätevästi joko riviin tai sitten kauemmaksi toisistaan. Myös rannekorun remmejä voi laittaa ajankuluksi järjestykseen ja ihailla samalla kauniita hevosriipuksia. Tähän koruun on todellakin helppo iiha-haastua!

Tuotetiedot

  • Rannekoru kolmella hevosriipuksella
  • Materiaali:
  • 8 nahkajäljitelmäremmiä
  • Magneettilukko
  • Hevosenpääkoristeet metallista
  • Väri:
  • Nauha: musta
  • Riipukset: hopeanväriset
2021-01-19T22:27:47+00:00