Tarvitsetko apua?

Rannekoru henkilökohtainen sydänriipus

18,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Anna sydämesi sydänystävän - ranneke henkilökohtaisilla sydänriipus voidaan varustaa kaiverrus mieleisekseen. Merkiksi rakkauden tai koristella parhaita ystäviä tämä lahja on juuri oikea!

* Pakolliset kentät

18,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Rannekkeen henkilökohtainen sydänriipus on lahja, jonka kanssa te vielä pitkään hyvässä muistissa. Helmi on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, litistetyt panssariketju dazuhat pituus on vähintään 20 senttimetriä, ja on tiukasti suljettu hummeri lukko. Ajatonta kauneutta ja huomaamaton, kaunis rannekorun koruja kumppani sopii lähes päivittäin.

Jotain erikoista on peräisin ruostumattomasta teräksestä rannekoru sydänriipus jos kaiverrus on asennettu kiiltävän pinnan pieni sydän. Varustettu omilla nimikirjaimet, kuin rakkaansa, tai molemmat yhdessä, on peräisin voimakas ja tyylikäs koruja romanttinen lahja idea, alkaa Ystävänpäivä, syttyä silmät syntymäpäivä tai jouluna!

Tyylikäs riipus ei ole vain rakkautta, koska kuten yksinoikeudella ystävännauha niin niittää myrskyinen innostusta. Hyvä lahjaidea!

Tuotetiedot

Kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä
Riipus:
21 x 19 mm
henkilökohtainen kaiverrus
kiiltävä
Ketju:
litistetty panssariketju
19 cm pitkä
hummeri lukko
Käytä erikoismerkkejä: Huom!

2022-07-03T14:21:04+00:00