Tarvitsetko apua?
Tilaa uutiskirjeemme ja varmista 10% alennus! 10% alennus uutiskirjeen tilauksesta!

Lisää kuvia

Toimitusaika: Varastossa

Kun kaipaat mieleen syvästi painuvaa lahjaideaa annettavaksi läheiselle ihmiselle, tässä on oiva vaihtoehto. Rallikyyditys Lopen Saukkolan pikataipaleilla on juuri oikeanlainen lahja kenelle tahansa vauhdikkaista autoista ja moottoriurheilusta kiinnostuneelle. Paketti sisältää ralliauton kyydissä istumista kokeneen rallikuskin kiidättäessä rallicross-auton huikeaan vauhtiin. Tämä elämyslahja voidaan myös räätälöidä isommalle ryhmälle, mikä tekeekin siitä esimerkiksi polttariseurueen pakollisen ohjelmanumeron. Tilaa nyt – tiedossa huippumielenkiintoinen ja hurjavauhtinen kokemus!

 • Toimitus samantien sähköpostilla
 • Tulosta elämyslahjakortti heti
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
Alkaen: 190,00 €
- +
Sis. Alv., ilmainen toimitus.

* Pakolliset kentät

 • Toimitus samantien sähköpostilla
 • Tulosta elämyslahjakortti heti
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Lahjakortti on voimassa 18 kk
Event Image
Kuvaus

Yksityiskohdat

Suomi on ralliautoilun emämaita, ja Suomen kiemuraisilta metsäteiltä on noussut useita rallin maailmanmestareita. Moottoriurheilu on meillä verissä, ja nyt on mahdollista päästä kokeilemaan tämän huikean elämyslahjan myötä, miltä oikean ralliauton kyydissä tuntuu, kun ratin takana antaa kaasua kokenut rallikuljettaja.

Tämä ralliautokyydityslahja sisältää session matkustaja oikean ralliauton, Ford Sierra -rallicross-auton kyydissä. Ajot suoritetaan Lopen Saukkolan EK:n ralliharjoituskeskuksessa, missä reitit ovat autenttisia metsäteitä ja huikean tunnelmallisia pikataipaleita. Kun lahjan saaja istuu ralliauton kyytiin ja kuski kaasuttaa erikoiskokeelle, erot siviiliautoilun ja kilpa-autoilun välillä tulevat konkreettisesti koetuiksi. Tällaista vauhdin hurmaa on mahdollista kokea vain taitavien kuskien ja viritettyjen autojen siivittäminä. Kyyditys on täysin turvallinen kokemus – kuljettajat ovat huippukokeneita ja autojen turvavarusteet ovat asianmukaisella tasolla!

Rallikyydityspaketti sopii lahjaksi joko yhdelle henkilölle tai ryhmälle, ja se onkin oiva lahja moneen eri tilanteeseen. Ehkä haluat lahjoittaa kyydityksen kumppanillesi tai sisaruksellesi syntymäpäiväksi? Tai ehkä mietit mielenkiintoista tekemistä työporukalle virkistyspäiväksi tai polttariseurueelle ohjelmanumeroksi. Tämä paketti taipuu moneen ja tapahtumisajankohdat ovat sovittavissa erikseen. Tilaa nyt – upea kokemus ja huikean vauhdikas sessio!

Tuotetiedot

 Sijainti:

 • Saukkolan ralliharjoituskeskus, Loppi

Kuinka monelle henkilölle elämys on suunniteltu:

 •  yhdelle tai ryhmälle

Sesonki:

 • kyydityksen toteutusaika sovitaan asiakaskohtaisesti
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Karttanäkymä
Map
2018-07-22T01:31:14+00:00