Tarvitsetko apua?

Rakkausboksi valokuvakehyksillä

16,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Rakkausboksista on tuplasti iloa! Ulkopuolen valokuvilla se muistuttaa monista hyvistä hetkistä, sisäpuoleen mahtuu hauska yllätys, jos toinenkin. Koristele boksi yhteisillä muistoilla ja kätke siihen esineitä, joista rakkaasi ilahtuu – koruja, kosmetiikkaa, makeisia tai miksei pääsylippu elokuviin tai lempiyhtyeen konserttiin. Yllätä rakkaasi, kun hän sitä vähiten odottaa, ja ilahdu hänen reaktiostaan. Täydellinen lahja kaikille rakastuneille pareille!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Rakastuneilla pareilla on oma maailmansa, johon muilla ei ole pääsyä. Parit puhuvat omaa kieltään, nauravat vinksahtaneille vitseilleen ja vaipuvat mielellään yhteisiin muistoihin. On vietetty rantalomia paratiisisaarilla, mökkeilty saaressa kaatosateessa ja tanssittu ihmismassan keskellä auringon paahtaessa kesäfestivaaleilla. Myös arjessa syntyy ihania muistoja: yhteisistä illallisista, elokuvakäynneistä ja puistokävelyistä. Piristä rakkaasi päivää antamalla hänelle rakkausboksi, jonka koristelet juuri niillä valokuvilla, jotka tuovat hymyn naamalle. Ja muista piilottaa siihen jotakin sellaista, joka saa hänet ilahtumaan. Näin tuot hänen päiväänsä tuplasti iloa! Kun rakkaasi on avannut lahjan, voit aina yllättää hänet uudelleen piilottamalla siihen jotain uutta. Näin rakkausboksista on iloa hyvin pitkäksi aikaa!

Ja muista myös, että ulkopuolen valokuvia voi toki vaihtaa, ja tällä tavalla antaa boksille uuden ilmeen. Rakkausboksi on loistava lahja, niin juuri toisensa löytäneille kyyhkyläisille kuin pareille, jotka ovat pitäneet yhtä jo pitkään. Kaikilla on oma uniikki historiansa. Pistä teidän omanne rakkausboksiin, niin varmistat, ettei se koskaan unohdu. Älä turhaan ujostele, vaan anna tunteesi näkyä jo tänään! Välttämättömyys kaikille, joiden elämässä rakkaus kukoistaa.

Tuotetiedot

  • 10 cm
  • 6 x 6 cm
2021-01-23T12:36:10+00:00