Tarvitsetko apua?

Rahapeliautomaatti – säästölipas uhkapelurillekin

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Säästääkkö taskun pohjalla vaanivat kolikot vai tuhlatako menemään? Tämä rahapeliautomaatti, joka on myös säästölipas, tekee säästämisestä hubaa ja vapauttaa edellä mainitun valinnan vaikeudelta: voit nimittäin tehdä molemmat! Ei muuta kuin kolikko koneeseen ja pelaamaan! Vetäise yksikätistä rosvoa kahvasta, antaudu pelaamisen maailmaan ilman sivuvaikutuksia ja voita ehkäpä pääpotti. Ja jos tuuri ei käy, säästyvät pennoset tulevaisuuden varalle. Viihdyttävä lahja jokaisen luontaisen pelurin taloudenhoitoon!

Other customers bought

Kuvaus

Mihinkäs muuallekaan kolikot taskun pohjalta paremmin sopisivat kuin rahapeliautomaattiin? Pikku hiljaa pelaamisesta saattaa kuitenkin tulla paha tapa, ja kolikkopelien syövereihin pudotetut lantit ovat iäksi mennyttä. Sitä häviää selvää rahaa, jota ei lisää pelaamalla helposti takaisin saa. Tämä peliautomaattisäästöpossu on tapapelurille ja miksei satunnaisellekin pelaajalle hyödyksi. Vitsikkään vekottimen hankkimisen jälkeen pennit eivät enää putoa lähikaupan pajatsoon, vaan pelaamalla säästää itselleen. Uhkapelinystyrät saavat hierontaa, mutta jokainen killinki päätyy lopulta omaan kukkaroon. Terapeuttista ja säästämiseen kannustavaa!

Näin se toimii: kolikko pudotetaan peliautomaattiin, vetäistään kunnolla yksikätisen rosvon kahvasta, valot syttyvät ja musiikki raikaa, peli käynnistyy ja jännitys on huipussaan. Sitten vain jättipottijahtiin! Ja mikäli onni ei potki, ovat rahat ainakin säästölippaan syövereissä turvassa. Tänne putoavat luontevasti niin vaihtorahat kuin pullopanttikolikotkin. Tämä rahapeliautomaatti opettaa itsepäisemmällekin rahan arvon ja auttaa säästämään asioihin, joita oikeasti tarvitaan.

Tämä vitsikäs lahjaidea myös näyttää hienolta, välkkyy ja soi kuin aito yksikätinen rosvo konsanaan. Ja jos päävoitto napsahtaa kohdalle, ei muuta kuin itse säästetyillä rahoilla laatuaikaa viettämään! Mainio lahjaidea teini-ikäiselle tai sukulaismiehelle, joka mieluiten notkuisi kulmakahvilan pokeriautomaatilla.

Tuotetiedot

  • pelimekanismi toimii ilman pattereita
  • ääni ja valot toimivat C-koon pattereilla; eivät mukana toimituksessa
  • mitat: 19 cm x 13,5 cm
  • materiaali: muovia
2023-02-08T18:15:58+00:00