Tarvitsetko apua?

RACKPACK viinilaatikko-pöytälamppu kaiverruksella

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
Erinomainen ja persoonallinen lahjaidea sekä ainutlaatuinen tapa antaa se tuttu viinipullo lahjaksi. Tämä komea puulaatikko muodostaa lahjaviinille kirjaimellisesti arvokkaat puitteet, mutta laatikossa piilee paljon enemmänkin. RACKPACK muuttuu nimittäin käden käänteessä pöytävaloksi, sillä laatikon ylälaitaan voidaan kiinnittää hehkulamppu. Ei sitten muuta kuin pistoke seinään, valo päälle, viiniä lasiin ja hyvä kirja käteen – kuinka viihtyisää ja mukavaa! Tilaa heti RACKPACK lahjaksi vanhemmillesi tai työtoverillesi.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Oletko aina miettinyt, miten tavanomaista – mutta toki aina asiaan kuuluvaa – lahjaviinipulloa voisi hieman piristää. Onhan aina mahdollista lahjoittaa se vaikkapa lahjapussissa tai kietoa kaulan ympärille kaunis lahjanaru. Mutta mikään antamisen tapa ei ole yhtä komea ja mieleenpainuva kuin RACKPACK viinilaatikko-pöytälamppu kaiverruksella. Kun viet pullon RACKPACK laatikossa lahjaksi, saaja ilahtuu ja vaikuttuu laatikon komeista muodoista ja rustiikkisesta puumateriaalista. Viinisi saa juhlavat puitteet, ja tämän laatikon kehtaa viedä hienompiinkin juhliin. RACKPACK soveltuu myös hienosti joululahjapakettiin tai ystävän syntymäpäiville upeaksi lahjaksi.

Mutta RACKPACK on paljon muutakin kuin laatikko: siihen voidaan nimittäin kytkeä hehkulamppu, jolloin siitä muodostuu kätevä pöytävalo. Näin neliösenttikään tästä hauskasta lahjalaatikosta ei mene hukkaan ja se totisesti saa uuden elämän, toisen mahdollisuuden hienona sisutuselementtinä ja käytännöllisenä lamppuna. RACKPACK sisältää virtajohdon, joten hehkulamppu täytyy vain kiinittää pesäänsä ja valo on valmis.

Ja tokihan voit räätälöidä RACKPACK viinilaatikko-pöytälampun juuri lahjan saajansa näköiseksi ja tämän arvolle sopivasti. Lahjaan voidaan kaivertaa saajansa nimi sekä pieni mietelause ja näin siitä tulee entistä henkilökohtaisempi. Tilaa nyt tämä hieno lahja!

Tuotetiedot

  • laatikossa tilaa yhdelle viinipullolle
  • materiaali: Fichtenholz, FSC-zertifiziert
  • kaiverrus: molemmilla riveillä 15 kirjainta
  • hehkulamppukiinnike: E14, sähköjohto asennettu
  • paino: 0,9 kg
  • huom: pakkaus ei sisällä viinipulloa eikä hehkulamppua
2023-09-30T17:27:41+00:00