Tarvitsetko apua?

RACKPACK – kaiverrettu lahjapakkaus viinille ja juustolle

34,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Juustolle ja viinille on aina tilausta, mutta erityisen elintarvikelahjasta tekee se, miten se on pakattu. Tyylikäs puinen RACKPACK lahjapakkaus viinille ja juustolle on saatavissa henkilökohtaisella toivekaiverruksella. Yllätä esimerkiksi syntymäpäiväsankari persoonallisella lahjapakkauksella tai vie tuomiseksi illanistujaisiin. Iloinen yllätys on taattu…

* Pakolliset kentät

34,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Hyvä juusto ja laadukas viini ovat perinteinen herkkukaksikko. Yllätä ystävää, työkaveria tai sukulaista upealla RACKPACK -pakkauksella, ja valitse sisään lahjansaajan lempijuoma ja naposteltavaa. Mikä parasta, puiseen laatikkoon voi suunnitella haluamansa kaiverruksen oli se sitten arvokas onnentoivotus tai hyväntahtoisen vitsikäs sanoma. Katse siirtyy ensimmäisenä henkilökohtaiseen kaiverrukseen, johon voi liittää vuosiluvun, nimen ja toivomansa lyhyen fraasin. Kun pakkauksen etukannen avaa, sisältä paljastuu kaksi lokeroa, joihin mahtuu täydellisesti herkullinen juustolajitelma ja pullo hyvää viini vuosikertaa. Jos lahjansaaja ei ole niinkään juustojen ystävä, mutta viini maistuu sitäkin enemmän, lokerot on suunniteltu vetämään myös kaksi viinipulloa.Eikä siinä vielä kaikki! Laatikon etupaneelin voi kätevästi vetää irti ja se palvelee leikkuulautana ja tarjoilualustana juustoille. RACKPACK -lahjapakkaus ei näin jää nurkkaan pölyntyymään, vaikka viini ja juusto olisivat kadonneet jo parempiin suihin. Sen voi täyttää aina uudestaan ja uudestaan ja ottaa esimerkiksi piknikille mukaan. Persoonallinen kaiverruksin koristeltu leikkuulauta tulee tarpeeseen keittiössä, muissakin yhteyksissä juustoillallisella. Komea puinen lahjapakkaus on osuva valinta niin syntymäpäivä- kuin joululahjaksi ja saa varmasti lämpimän vastaanoton myös muissa tilaisuuksissa.

Tuotetiedot

RACKPACK - kaiverrettu juhlapakkaus viinille ja juustolle henkilökohtainen kaiverrus (ei erikoismerkkejä!): vuosiluku, nimi ja toivottu onnittelufraasi (esimerkissä Happy Birthday) Kaksi säilytyslokeroa (suunniteltu erityisesti viinille ja juustolle) Monitoimilauta: Laatikon etukannesta leikkuulaudaksi yhdellä vetäisyllä Materiaali: Puuta (leikkuulauta bambua) Mitat: n. 12 x 21 x 40 cm Huom!: Tarjous sisältää vain juhlavan pakkauksen ilman sisältöä.
2022-06-28T14:39:23+00:00