Tarvitsetko apua?

Raaputuskartta Eurooppa

29,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Ranskassa käyty, check. Berliini nähty, siis Saksa check. Maailmanmatkaajat tykkäävät usein listata maita, joissa ovat käyneet. Tämän Euroopan kartan ansiosta vieraillut maat voi kätevästi raaputtaa esiin, jolloin harmaan yleisvärin alta paljastuu sininen väri sekä maan isoimmat kaupungit. Loistava lahja matkailusta (ja to do -listoista) pitävälle!

Other customers bought

Kuvaus

Näytä kaikille vieraille, missä kaikkialla Euroopassa oletkaan käynyt ja mitä nähnyt - tämän hienon raaputuskartan avulla. Samalla pysyt myös itse hyvin perillä siitä, mitkä maat ovat vielä to visit -listalla. Kartta saattaa aiheuttaa akuuttia matkakuumetta sillä on aina hieno tunne, kun pääsee ruksimaan jonkin asian tehdyksi eli tässä tapauksessa raaputtamaan jonkin maan vierailluksi. Ehdoton lahja muuta Eurooppaa kiertäneelle ja sinne alati halajavalle!

Karttaan on myös merkattu joitakin Euroopan maiden tunnetuimpia nähtävyyksiä, kuten Pariisin Eiffel-torni, Berliinin Branderburgin portti, Rooman Colosseum tai Helsingin Sibelius-monumentti. Nämä voi raaputtaa sitten erikseen esille, kun on käynyt monumentilla. Samoin voi raaputtaa esiin tervehdykset niin venäjäksi, viroksi kuin suomeksikin, kun on niitä käyttänyt tai ne osaa, sekä erilaisia maakohtaisia traditioita ja erikoisia paikallisia ruokia, jos niitä on niin ikään päässyt kokeilemaan. Hauska lahja esimerkiksi koululuokan seinälle. Kartan avulla voidaan katsoa, pääseekö koko luokka yhdessä matkaamaan koko Euroopan ympäri ja käymään jokaisella monumentilla!

Tuotetiedot

Raaputuskartta Eurooppa

  • Paperinen
  • Mitat: 59,4 x 42 x 0,1 cm
  • Mukana päänähtävyydet
2021-01-24T19:59:50+00:00