Tarvitsetko apua?

Raaputusjuliste - 99 pienpanimo-olutpulloa

54,90 €
Sis. alv
- +
Oletko sinä oluen ystävä ja haluat tietoa maailmalla nautittavista olutjuomista? Tässä kauniissa raaputusjulisteessa on kuvitettuna 99 pienpanimo-olutpulloa ja niiden etiketit alkuperäisessä muodossaan, laadukkalle offsetpaperille painettuna!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Oletko sinä itse tai ystäväsi kiinnostunut erilaisista ja eri puolilla maailmaa nautittavista pienpanimo-oluista, joita kutsutaan myös käsityöoluiksi? Tässä julisteessa on esiteltynä jännittävästi 99 craft beer -pulloa ja etikettiä täysin alkuperäisessä muodossaan. Pullot on lisäksi jaoteltu oluttyypeittäin. Upeasti valituista oluista erikoisimpia ovat varmaankin kalifornialainen supervahva Pliny the Elder, chileläinen mausteinen Ghost Face Killah ja punainen, belgialaistyyppinen vahva jouluolut, joka tottelee nimeä Tröegs Mad Elf. Tässä loistavasti, rakkaudesta olueen suunnitellussa julisteessa on upea grafiikka. Painopaperina on käytetty tukevaa ja laadukasta, sertifioitua kierrätettyä offsett-paperia.

Pulloja voit halutessasi raaputtaa julisteesta esimerkiksi kolikolla. Näin voit esimerkiksi merkitä harvinaisten, vaikkapa ulkomaan matkoilla nauttimiesi pienpanimojen kuuluisat olutpullot ja jatkaa, kunnes olet saanut ”kerättyä” kaikki herkulliset olutlajit julisteestasi. On tietenkin ymmärrettävää, jos et halua raaputtaa olutpulloja, vaan säilyttää julisteen sellaisenaan. Mahtava lahjaksi oluista kiinnostuneelle ystävälle tai tuttavalle. Olutfani ei osaisi parempaa lahjaa toivoakaan!

Tuotetiedot

Raaputusjuliste - 99 pienpanimo-olutpulloa

  • 99 pienpanimo-olutta alkuperäisillä etiketeillä ja pulloilla
  • Raaputa pullot esille ja käytä laskurina
  • Painettu kierrätetylle ja sertifioidulle offset-paperille
  • Mitat: 46 x 61 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2020-11-25T22:41:46+00:00