Tarvitsetko apua?

Raaputus-maailmankarttajuliste

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämän lahjan saatuaan kannattaa lähteä tutkimaan maailmaa – kunta, lääni, kaupunki, maa ja maanosa kerrallaan. Tämän erinomaisen hauskan ja mielenkiintoisen raaputus-maailmankarttajulisteen avulla pidät kirjaa, missä kaikkialla sitä on tullut käytyäkään. Jokaisen pallontallaajan ja maailmanmatkaajan toivelahja, joka on myös hieno seinäkoriste. Osta maailmankarttajuliste lahjaksi vaihto-oppilaalle tuliaiseksi, pitkälle reissulle lähtevälle tai muuten vain maailmasta ja matkustamisesta kiinnostuneelle. Ehdoton lahjaidea kaikille ympäröivästä maailmasta kiinnostuneille

Other customers bought

Kuvaus

Tätä hienompaa ja mielekkäämpää lahjaa et voi antaa, jos lahjan saaja on edes hieman kiinnostunut matkustamisesta – ja kukapa ei olisi! Raaputus-maailmankartta onkin jokaisen reppureissaajan, maailmanympärimatkaajan, vaihto-oppilaaksi lähtijän ja kaupunkilomailijan toivelahja ja ainutlaatuinen muistilista – karttaan merkitset raaputtamalla, missä kaikkialla olet käynyt.

Raaputus-maailmankartta on aluksi kultavärinen ja koskemattomana raaputtamiseen – siis matkustamiseen – innostava. Kun jokin maa tai kaupunki on koluttu, kartasta raaputetaan esimerkiksi kolikolla kyseinen alue paljaaksi, hieman niin kuin arpaa raaputtaessa. On jokaisen matkustajan ja raaputtajan oma asia, katsooko esimerkiksi yhden kaupunkivierailun riittäväksi koko maan aukaisemiseen. Ja raaputtaminehan on myös hauskaa – mitä vähemmän raaputtaa kerralla auki, sitä enemmän syytä on lähteä uudelle reissulle. Maailma tulee tutuksi raaputus kerrallaan, ja vieraillut maat pysyvät muistissa.

Raaputus-maailmankartta on myös hieno sisustuselementti ja juliste, ja vaikuttavan kokoinenkin se on: tämä 82 x 58 senttimetrin kartta näyttää seinällä upealta. Kun muutat uuteen kotiin, pakkaat kartan kätevästi mukana tulevaan pahvilieriöön. Anna heti lahjaksi paljon matkustavalle ystävällesi, vaihto-oppilaaksi lähtevälle lapsellesi tai kenelle tahansa, jonka sydäntä lähellä on Telluksen tutkiminen.

Tuotetiedot

  • 81,9 cm x 58,2 cm
  • toimitetaan kestävässä pahvilieriössä
2023-12-07T12:50:06+00:00