Tarvitsetko apua?

Raaputus-maailmankartta

19,90 €
Sis. alv
- +
Aina kannattaa lähteä tutkimaan maailmaa – ja tämä kartta pitää kirjaa siitä, missä on käyty: raaputat vain vieraillut maat auki kartan raaputuspinnan alta. Ja toki voit myös käyttää karttaa niin sanottuna ”bucket listinä” – raaputa vapaiksi etukäteen ne maat, joissa haluat käydä ja teet karttaan muistiinpanoja nähtävyyksistä ja tärkeistä paikoista. Suosittelemmekin lämpimästi lahjat.fi-toimituksessa raaputus-maailmankarttaa lahjaksi jokaiselle matkailusta kiinnostuneelle tai vaihto-oppilaaksi lähtijälle.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jokaisen pallontallaajan ja maailmanmatkaajan toivelahja on tässä! Kiinnitä tämä massiivinen maailmankartta seinälle ja raaputa maita vapaiksi sitä mukaa kun olet vieraillut niissä. Kun jokin maa tai kaupunki on koluttu, kartasta raaputetaan esimerkiksi kolikolla kyseinen alue paljaaksi, hieman niin kuin arpaa raaputtaessa. Ja raaputtaminehan on myös hauskaa – aina on syytä lähteä uudelle reissulle vaikka sitten raaputtamisen takia.

Tätä hienompaa ja mielekkäämpää lahjaa et voi antaa, jos lahjan saaja on edes hieman kiinnostunut matkustamisesta. Kartta on sekä ainutlaatuinen muistilista paikoista, joissa on vierailtu, sekä myös niin sanottu ”bucket list” – voit raaputtaa paljaiksi sellaisia maita, kaupunkeja ja alueita, joissa haluat käydä. Lisäksi karttaan on mahdollista tehdä muistiinpanoja esimerkiksi tärkeistä nähtävyyksistä ja pakollisista turistivierailuista. Hauskaa ja myös opettavaista!

Raaputus-maailmankartta on myös erittäin hieno sisustuselementti ja 97,5 cm x 56 cm kokoisena se on vaikuttavan näköinen seinälle ripustettuna. Anna nyt lahjaksi tämä hulppea kartta matkustavalle ystävällesi, vaihto-oppilaaksi lähtevälle lapsellesi tai kenelle tahansa, jonka sydäntä lähellä on maapallon tutkiminen. Ehdoton lahjaidea kaikille ympäröivästä maailmasta kiinnostuneille.

Tuotetiedot

  • mitat: 97,5 x 56 cm
  • painettu 250g paperille
  • raaputuskerros hopeafoliosta
  • to-do ehdotuksia jokaisen maan vieressä
  • koristeltavissa foliokynillä
2020-11-25T23:40:37+00:00