Tarvitsetko apua?

Raaputettava maailmankartta - Matkaversio

29,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Täydellinen lahja todellisille maailmanmatkaajille ja tutkimusmatkailijoille! Tämän raaputettavan maailmankartan avulla on helppo pitää lukua maista, joissa on jo tullut vierailtua. Jo tutuksi tulleista maista voidaan raaputtaa kullanvärinen pinnoite pois kolikon avulla, jolloin sen alta paljastuvat kyseisen maan erityiset nähtävyydet.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Raaputettava maailmankartta on todellinen must-hankinta, joka tulisi löytyä jokaisen matkailusta pitävän kodista – tai matkalaukusta. Tämä näppäränkokoinen deluxe-kartta sopii oivallisesti niin oman kodin seinälle kuin matkallekin mukaan, jolloin voit saman tien raaputtaa vapaaksi ne maat, joissa olet käynyt. Erinomainen lahja omalle itsellesi ennen matkaa, rakkaalle ystävälle hyvän matkan toivotukseksi tai vaikkapa omalle lapselle, joka lähtee ensimmäiselle reppureissulleen ilman vanhempia.

Tämä monivärinen kartta sopii kotiin kuin kotiin. Ensi alkuun kartta on väreiltään yksinkertaisen tyylikäs mustine vesialueineen ja kullanvärisine mantereineen, mutta jokainen uusi matkakohde antaa kartalle lisäsäväyksen väriä. Aina, kun raaputat uuden kohteen vapaaksi, kullanvärisen pinnan alta paljastuu uusi väriläikkä ja aina uusi keskustelunaihe matkailusta kiinnostuneiden vierailijoiden kanssa. Niille, joilla on syvempikin kiinnostus maantiedettä kohtaan, kartan alalaidassa on yksityiskohtaisempaa tietoa yksittäisistä alueista. Myös nämä tiedot on päällystetty kullanvärisellä pinnoitteella, joka voidaan haluttaessa raaputtaa pois.

Pidä upeiden matkojesi kultaiset muistot lähellä sydäntäsi ja raaputa ne jokapäiväiseksi muistutukseksi tähän yhtä kultaiseen maailmankarttaan.

Tuotetiedot

Raaputettava maailmankartta - Matkaversio

  • Mattamusta tausta
  • Kullanvärinen, raaputettava pinta
  • Yksityiskohtainen kartta, jossa myös saaria
  • Paljon lisätietoa kartan alalaidassa
  • Materiaali: pinnoitettu paperi
  • Mitat: 42 x 29,7 x 0,1 cm
2020-11-28T06:18:34+00:00