Tarvitsetko apua?

Raaputettava kartta Yhdysvallat

25,90 €
Sis. alv
- +
Tämä mahtipontinen raaputuskartta esittelee Yhdysvallat koko komeudessaan, kaikkine osavaltioineen ja vieläpä Yhdysvaltain lipun värein pinnoitettuna. Kartta sopii mainiosti lahjaksi kaikille USA-faneille, sinne matkaaville ja jo matkanneille sekä muille maantieteestä kiinnostuneille.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Kaikki tietävät Yhdysvalloista ainakin jotain. Siitä puhutaan monin ylisanoin, sen tarjoamasta vapaudesta ja rajattomista mahdollisuuksista, sen upeasta luonnosta, sotilaallisesta mahdista, sen roolista vapaan maailman johtajana ja tietysti sen populaarikulttuurille antamista maailmanlaajuisista ilmiöistä.

Yhdysvallat on tietysti myös suosittu matkakohde. Vuosittain sadattuhannet suuntaavat sinne kummastelemaan sen tarjoamia ihmeitä. Työmatkalaiset, reppureissaajat, kaupunkimatkailijat, bileidenetsijät, luontomatkailijat – olipa matkailijatyyppi mikä tahansa, näille kaikille pallontallaajille sopii erinomaisesti lahjaksi Yhdysvaltoja esittävä raaputuskartta. Jos Yhdysvaltoihin suuntautunut matkasi on jo takana, voit raaputtaa matkareittisi tähän karttaan, kenties liittää siihen muutaman tarkkaan valitun valokuvan reissusi parhaista hetkistä ja ihastella upeaa karttaa matkaasi muistellen aina kaukokaipuun iskiessä. Jos matkasi kuitenkin on vielä vasta suunnitteluasteella, tämä kartta on erinomainen työkalu reitin ja vierailukohteiden suunnitteluun ja yleensäkin ottaen tämän jättiläismaisen maan hahmottamiseen.

Ulkomuodoltaan Yhdysvallat-aiheinen raaputuskartta on vähintäänkin yhtä mahtipontinen kuin maa itsekin. Kartan raaputettava pinnoite esittää väreiltään Yhdysvaltain lippua ja raaputettavan pinnan alta löytyy värikäs kokoelma osavaltioita. Yksityiskohtainen kartta sekä näyttää uskomattoman päheältä että on opettavainen sisältäen runsaasti hyödyllistä tietoa. Huippuhyvä lahjaidea kenelle tahansa Yhdysvalloissa matkaamisesta kiinnostuneelle!

Tuotetiedot

Raaputettava kartta Yhdysvallat

  • Raaputettava kalvo Yhdysvaltain lipun väreissä
  • Runsaasti maantieteellistä tietoa
  • Mitat: 85 × 60 cm
  • Materiaali: laminaatti, kalvo, paperi
2020-12-01T04:03:39+00:00