Tarvitsetko apua?

Pyykkipoikalukulamppu

7,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä kätevä ja erikoislaatuinen pyykkipoika valaisee hienosti pitkät lukuillat, ja kun silmä alkaa lukemisen jälkeen painaa, lampun voi mukavasti sammuttaa ilman, että täytyy edes nousta vällyjen välistä. Mahtava lahjaidea lukutoukille ja kirjaihmisille. Erinomaisen käyttökelpoinen lahja toimii myös kirjanmerkkinä: enää ei tarvita hiirenkorville taitettavia sivuja tai alati hukkuvia kirjanmerkkejä – pyykkipoika-lukulampun voi jättää kirjaan kiinni ja jatkaa siitä, mihin edellisenä iltana nukahti.

Other customers bought

Kuvaus

Jokainen lukemisen ystävä tietää tämän ongelman: olet mukavasti peiton alla, kourassa on kirja ja höyryävä teekuppi yöpöydällä. Tee on juotu, kirja edennyt useita kymmeniä sivuja – ja on aika nukahtaa. Täytyykö jaksaa nousta laittamaan valo pois, virkistyä ja menettää mahtava unihetki? Vai onko sängyssä lukeminen yksinkertaisesti lopetettava? Tämän käytännöllisen ja hienon pyykkipoikalukulampun kanssa moinen ei ole ongelma. Ja kun lukemiset on illalta luettu, pyykkipoika toimii myös kirjanmerkkinä.

Tämä on aivan mahtava lahjaidea myös koululaiselle tai opiskelijalle, joka joutuu joskus vielä sänkyyn mennessäänkin pänttäämään seuraavan päivän kokeeseen. Opiskelukynnyskin madaltuu, kun lukeminen on yhtäkkiä näin vaivatonta. Kirjalahja saa pyykkipoikalukulampusta niin ikään mukavan lisän: levoton nuorikin ottanee helpommin kirjan käteen, kun lamppu sisältyy pakettiin ja lukemisen voi aloittaa vaikka heti. Myös matkoilla, vaikkapa junassa tai lentokoneessa, pyykkipoikalamppu on ehdottoman toimiva. Et häiritse vierustoveriasi, ja valo riittää aina lukemiseen. Pyykkipoika mahtuu taskuun ja yhdet patterit riittävät helposti paksunkin teoksen läpilukemiseen. Pyykkipoikalukulamppu on oivallinen ja huomioonottava lahjaidea kaikille lukutoukille, kirjojen ystäville, bibliofiileille ja pänttääjille. Tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • sisältää patterit
2023-12-07T05:39:11+00:00