Tarvitsetko apua?

Pyykkinaru valokuvakehys

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä valokuvakehys on lainannut mekaniikkansa pyykkinarulta, ja se toimii myös kodin pienenä muistitauluna. Voit valokuvien lisäksi ripustaa ”narulle” kauppalistat, muistiinpanot tai vaikkapa viestit rakkaallesi, joka nukkuu vielä kun lähdet töihin. Tämän kehyksen sisään on pingotettu kaksi pyykkinarua, ja niille ripustetut valokuvat ja laput näyttävätkin erityisen hauskoilta. ”Pyykkinaru” valokuvakehys onkin mutkaton lahja esimerkiksi vanhemmillesi tai sisaruksellesi tai ystävän tupariehin tuliaiseksi. Tilaa nyt!

Other customers bought

Kuvaus

Muistatko vielä aikaa, kun valokuvat kehitettiin pimiössä eikä niitä vain printattu digikuvista suoraan paperille? Tämä ”Pyykkinaru” valokuvakehys flirttailee kyseisen idean kanssa ja siksi onkin myös valokuvaharrastajan paras lahja. Olemme muutenkin Lahjat.fi-toimituksessa innoissamme tästä kehyksestä: se on yhtä aikaa kätevä valokuvien säilytyspaikka, hieno sisustuselementti ja hauska keksintö, joka edustaa mielekästä sisustusdesignia.

Kehys sisältää kaksi narua, jotka on pingotettu kehyksen poikki. Lisäksi pakkauksen mukana tulee 12 mini-pyykkipoikaa, joilla valokuvat ripustetaan naruille. Ja tokihan voit ripustaa muitakin lappuja kuin vain valokuvia: ”Pyykkinarulla” ovat mukavasti tallessa esimerkiksi ostoslistat, konserttiliput, muistiinpanot ja käyntikortit. Romanttisesti virittyneet voivat myös kirjoitella lapuille pieniä lemmenviestejä rakkaalle asuinkumppanilleen ja jättää niitä päivittäin narulle. Valokuvafanit taas voivat vaihtaa uudet kuvat kehykseen tasaisin väliajoin ja näin koti on jatkuva valokuvanäyttely.

Lahjaideana ”Pyykkinaru” valokuvaripustin on mainio ja moniulotteinen. Voit esimerkiksi ripustaa kehykseen valmiiksi otoksia perheestäsi ja antaa kehyksen lahjaksi vanhemmillesi. Näin he saavat nätin valokuvakokoelman lapsistaan ja lapsenlapsistaan. Toimii myös tuliaisena ystävien uuteen kotiin tai sisustusesineenä omaankin kotiin. Tämä lahja on helppo antaa ja erityisen mukava ottaa vastaan.

Tuotetiedot

  • sisältää kaksi pyykkinarua ja 12 mini-pyykkipoikaa
  • väri: valkoinen
  • mitat: 50,8 cm x 43,2 cm x 3,2 cm
2023-09-30T19:38:06+00:00