Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
  Tai leikkaa ja pudota
  Quality of selected imagel

  Pyöreä valokuvapalapeli (46 palaa)

  14,90 €
  Sis. Alv., pois lukien toimitus
  DHL Express mahdollista
  - +

  Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

  Ystävän tai sukulaisen syntymäpäivä lähestyy, ja mietit yhä, mistä löytyisi omaperäinen lahja. Nyt esittelemmekin tämän 46 palaa sisältävän puzzlen, ja mikä parasta, palapelin kuvan saa määrittää itse. Tilaat vain kuvan palapeliin oheisen lomakkeen kautta, ja käsissäsi on taatusti ainutkertainen lahja. Puzzle on 46-palaisena helppo ratkaista, mutta eniten hupia onkin kuvasta, joka palapeliin muodostuu. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupan kautta ja ilahduta läheisiäsi tällä hauskalla lahjalla.

  14,90 €

  Other customers bought

  Kuvaus

  Kun kaipaat takuulla persoonallista ja itsesi – eli lahjan antajan – näköistä lahjaa, tätä palapelia osuvampaa et voi löytää. Puzzlessa on 46 palaa, jotka muodostavat koottuna ympyrän. Ensinnäkin pyöreä muoto on puzzlelle epätyypillinen ja kiehtova, toisekseen se tekee palapelin kokoamisesta hivenen haastavaa, vaikka 46 palaa muuten löytäisivät nopeastikin paikkansa. Palapelin palat ovat tukevaa pahvia ja pakkaus on erittäin laadukas.

  Hauskinta ja ainutlaatuisinta tässä mutkattomassa ja helposti annettavassa lahjassa on kuitenkin se, että valitset palapeliin painettavan kuvan itse. Kuvan määrittäminen onnistuu helposti oheisen tilauslomakkeen kautta, ja voit myös asemoida lomakkeen avulla kuvan juuri haluamallasi rajauksella. Anna esimerkiksi mummolle ja vaarille lahjaksi kuva perheestäsi ja he nauttivat varmasti, kun saavat lapsenlapsiensa kuvalla varustetun palapelin koottavakseen. Kuvittele heidän yllättyneet ja ilahtuneet ilmeensä, kun palapelistä alkaa pikku hiljaa muotoutua tutun näköinen kuva heidän elämänsä tärkeimmistä ihmisistä. Toki voit myös käyttää luovuutta, painattaa palapeliin kuvan itsestäsi esimerkiksi kihlasormuksen kera ja antaa lahjan kumppanillesi. Kun hän kokoaa puzzlen, kuva saattaa kertoa enemmän kuin tuhat sanaa tunteistasi…

  Kuvapalapeli on erinomainen lahjaidea, ja lahjan saaja ilahtuu takuuvarmasti tästä huomioon ottavasta ja sympaattisesta paketista. Tilaa nyt!

  Tuotetiedot

  • sisältää 46 palaa
  • materiaali: pahvi
  • läpimitta: 20 cm
  2021-09-27T17:17:31+00:00