Tarvitsetko apua?

Pyöreä annos lautaselle liuskekivi kaiverrus

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Juustoa, leikkeleitä ja cocktailpalat tulevat tällä kierroksella vati luonnon liuskekivi heidän parhaalla mahdollisella tavalla. Pre-jäähdyttää myös muuttuu käytännön kylmäpakkaus - niin maut säilyvät tuoreina pidempään. Huipennuksena: muokattavissa kaiverrus, joka on sijoitettu levylle. Tyylikäs ja henkilökohtainen lahja!

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Slate alkunsa noin 400 miljoonaa vuotta sitten, joten se on yksi vanhimmista rakennusaineet maailmassa. Että suosittu ja kestävä luonnollinen materiaali paitsi laattoina, keittiön työtasot tai liitutaulut näyttää hyvältä, tämän todistaa tyylikäs vati.

Vati on valmistettu luonnollisista, koksinharmaa liuskekivi. Sen pinta on tyypillinen kerroksellinen kiven pieniä kuoppia, ajat ja sulkeumat. Nämä luonnolliset "kuvio" antaa kullekin levylle aivan oman ainutlaatuisen ja yksilöllisen ilmeen.

Muita katseenvangitsija: muunneltava kaiverrus, joka koristaa liuskekivi. Kun paras ystäväsi pian iso synttärit tulossa? No sitten tämä henkilökohtainen lahja on, mutta juuri oikeaan! Sekä muutamia huolella valmisteltu välipaloja ja juusto vartaat luovuttamaan hänen ystävänsä kanssa pyöreä vati pöydältä kaiverrettu ole vain henkilökohtainen, mutta valmiina käyttöön lahja. Syntymäpäivä tyttö kiitos - ja toinen, varmasti nälkäinen vieraille myös!

Tuotetiedot

Pyöreä annos lautaselle liuskekivi kaiverrus

pyöreä tarjoiluvati yksilöllisillä kaiverrus - ei erikoismerkkejä
Luonnollinen pinta (karkea halkaisu), öljytty, leikatut reunat
luistamattomista jalat (suojaamaan naarmuilta taulukko)
Materiaalia. real liuske (sedimenttikivessä)
Mitat: ⌀ 35 cm; Paksuus: noin 0,05 cm
Paino: noin 1 kg
vinkkejä:
Artikkeli on pitkälti luonnollista, mitat ja paino voi siis vaihdella hieman.
Koska savi on luonnollinen tuote, kaiverrus voi vaihdella.

2023-09-21T21:28:26+00:00