Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Herzpuzzle mit Foto

19,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Lapsena palapelien ääressä on monella tullut varmasti vietettyä hetki jos toinenkin, mutta ne sopivat loistavasti lahjoiksi myös aikuisille. Tässä todella persoonallinen lahja: sydämenmuotoinen, valitusta kuvasta tehty palapeli. Luova ja tyylikäs lahja, joka on varmasti saajansa mieleen ja näyttää hienolta valmiina!

* Pakolliset kentät

19,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Jos etsit tyylikästä ja persoonallista lahjaa erityiseen tilanteeseen, mitä mainion tapa päästä lahjansaajan sydämeen käy varmasti tämän sydämen muotoisen palapelin kautta! Valitse kaunis, hauska tai romanttinen valokuva albumista ja painata se palapeliksi. Annat sitten lahjansaajan koota itse lahjansa tai annat palapelin valmiiksi koottuna ja kehystettynä - kummin vain, se on täysin sinun päätettävissäsi!

Yllätä ystävät tai sukulaiset seuraavassa juhlatilaisuudessa tämän luovan lahjan avulla. Kootkaa se yhdessä ja nauttikaa valmiista tuloksesta tai anna päivänsankarin itse kokeilla onneaan lahjansa kokoamisessa; varmaa on, että lahja tuottaa varmasti paljon iloa! Ja kun palapeli on koottu, on käsissä vahva ja kestävä muisto. Joka tilanteeseen sopiva lahja, jolle löytyy varmasti paikkansa!

Tuotetiedot

Muoto: sydän

Palojen määrä: 104

Koko: 255 x 210 mm

2023-09-28T22:01:39+00:00