Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Puutarjotin kuvalla

69,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Saammeko esitellä: tämä massiivipuutarjotin viimeistellään omavalintaisella valokuvalla, ja tämä onkin mitä kätevin joka keittiön tarve-esine – persoonallisella twistillä tietenkin. Kustomoi tämä hilpeä lahjaidea vaikkapa omalla valokuvallasi ja anna lahjaksi vanhemmillesi, kun muutat omaan kämppään. Näin jätät itsestäsi heille muiston, joka on aina mielissä, kun tarjottimella kannetaan ruokaa pöytään. Tämä tarjotin on yksinkertaisesti pakollinen lahjaostos jokaiseen keittiöön, ja näyttää toki sisustusesineenäkin komealta.

69,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Tässä keittiön hauskin lahjaidea: voit tilata tähän hienoon, massiivipuusta valmistettuun tarjottimeen minkä tahansa valokuvan, ja painamme sen sinua varten tarjottimen pintaan. Saat yhtä aikaa hauskan muiston ja sydämellisen valokuvan ja käyttökelpoisen, joka aterialla tarvittavan tarjottimen. Tämä onkin yksi hauskimmista ja kätevimmistä lahjaideoista, jota kuvitella sattaa. Nyt maistuvat aamiainen, lounas ja illallinen entistäkin paremmilta, kun tarjottimelta kurkistaa esimerkiksi rakkaan lapsesi hymyilevät kasvot tai koko perheesi lämminhenkisessä ryhmäkuvassa.

Vain mielikuvituksesi on rajana, kun valitset sopivaa otosta tarjottimeen painettavaksi. Ehkä haluat siihen kesäisen kuvan lemmikkieläimistäsi, hienon maisemakuvan lomamatkalta tai humoristisen otoksen parhaasta ystävästäsi hauskasti ilmehtimässä. Yhtä kaikki tämä tarjotin onkin aina myös herkkä muisto, sydämellinen ja humoristinen lahja tai ihana perhepotretti – valinta on vapaa. Kuvan tilaaminen tablettiin käy kätevästi oheisen tilauslomakkeen kautta.

Tarjotin on valmistettu laadukkaasta massiivipuusta, ja on sellaisenaankin arvokas ja hienostunut lahjaidea. Tarjotinta tarvitaan aina, ja tämä esine onkin myös helppo antaa lahjaksi tai viedä tuliaiseksi. Kaikki ilahtuvat, kun annat heille tämän hienon tarve-esineen. Tilaa heti ja ilahduta ystävääsi, vanhempiasi tai sisaruksiasi!

Tuotetiedot

  • materiaali: 100 % puu
  • väri: luonnollinen puu
  • mitat: 28,5 cm x 43,5 cm
  • toimitetaan osissa – vastaanottaja tarvitsee vain yhden ruuvimeisselin
2023-03-30T19:14:27+00:00