Tarvitsetko apua?
Tilaa uutiskirjeemme ja varmista 10% alennus! 10% alennus uutiskirjeen tilauksesta!

Lisää kuvia

Tähän tyylikkääseen puutarhatyövälinesettiin kuuluu kolme pirteän värisellä, pyökkipuisella varrella varustettua erikoistyökalua; puukko sahalaidalla, puutarhaveitsi ja vesuri. Ne ovat taattua Opinel-laatua ja kestävät käytössä pitkään. Täydellinen lahja jokaiselle intohimoiselle harrastelijapuutarhurille!
 • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
 • Toimitus 4-7 päivässä
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • 30 päivän palautusoikeus1
62,90 €
- +
Sis. Alv., ilmainen toimitus.
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
 • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
 • Toimitus 4-7 päivässä
 • Suomenkielinen asiakaspalvelu
 • 30 päivän palautusoikeus1
Kuvaus

Yksityiskohdat

Puutarhatyövälinesetti on arvokas ja käytännöllinen lahja kaikille niille, jotka puuhailevat mielellään puutarhassa tai keräävät luonnosta sieniä tai kasveja. Sahalaitaisen puukon sahalaita on kaksipuolinen ja sekä puutarhaveitsen että vesurin terät on valmistettu ruostumattomasta Sandvik teräksestä. Kaikki veitset ovat kokoon taitettavia ja ne on varustettu patentoidulla Virobloc-mekanismilla, joka pitää huolen siitä, että veitsi pysyy tukevasti paikoillaan sekä avattuna että suljettuna. Näin voit työskennellä, kuljettaa ja säilyttää veitset turvallisesti ja käytössä tapahtuvien haavereiden riski on mahdollisimman pieni. Voit siis työskennellä sekä mukavasti että turvallisesti. Kaikkien puutarhatyövälinesetin mukana tulevien työvälineiden varsi on valmistettu värjätystä, hienosta pyökkipuusta, minkä vuoksi nämä käytännölliset ja tehokkaat puutarhan pikku apulaiset miellyttävät myös silmää.

Erityisenä yksityiskohtana kaiverramme esimerkiksi nimen tai tärkeän päivämäärän sahalaidalla varustettuun puukkoon. Kaiverrus voi olla pituudeltaan maksimissaan 20 merkkiä. Näin tämä tyylikäs ja käytännöllinen lahja saa vielä astetta persoonallisemman ilmeen, joka pitää huolen siitä, että lahjan saaja ihastuu varmana näihin kauniisiin ja kestäviin työvälineisiin. Loppusilauksen tälle ihastuttavalle lahjaidealle antaa pyökkipuusta valmistettu, kaunis rasia, johon puutarhatyövälineet on pakattu. Puutarhatyövälinesetti yksilöllisellä kaiverruksella on täydellinen lahjaidea kaikille kotipuutarhureille, sienestäjille ja kasvien keräilijöille!

Tuotetiedot

 • Materiaali: pyökkipuu, ruostumaton teräs
 • Huom! Yksilöity kaiverrus tulee ainoastaan sahalaidalla varustettuun puukkoon.
 • Kaiverruksessa ei ole mahdollista käyttää erikoismerkkejä.
Arvostelut
Kirjoita tuotearvostelu
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.
2018-07-19T15:44:09+00:00