Tarvitsetko apua?

Pupu taaperokärry kaiverruksella

89,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Herttainen puinen taaperokärry pupuhahmolla antaa tuen lapsen ensiaskelille leikin merkeissä. Kärryn mukana tulee pieni niin ikään pyörillä liikkuva vauvapupu, jonka voi kiinnittää taaperonkärryn perään vetoleluksi, sekä kuusi herkullisen väristä muotopalikkaa, jotka voi laittaa omista kolosistaan työntökärryn sisään. Lelulaatikon kanteen on mahdollista kaiverruttaa lapsen oma nimi. Söpö ja toiminnallinen lahjaidea vähintään noin vuoden vanhoille taaperoille.

89,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Terhakka jänis opettaa lasta kävelemään leikin kautta. Toiminnallinen lahjaidea, joka kehittää lapsen motorisia kykyjä ja tasapainoa. Pupu-taaperokärry on valmistettu kestävästä puusta ja on suloinen lahjaidea juuri kävelemään opetteleville pikkulapsille.

Pupu-taaperokärry on paljon enemmän kuin vain tavallinen työntökärry. Pupu kätkee sisälleen ihania toiminnallisia leluja. Sisältä paljastuu hellyyttävä pikkupupu pyörillä, joka on sellaisenaan hurmaava leikkikalu, tai sen voi kiinnittää taaperokärryn perään vetoleluksi. Varustukseen kuuluu myös kuusi herkullisen värikästä muotopalikkaa, joiden avulla lapsi voi harjoitella avaruudellista hahmotuskykyä ja hienomotoriikkaa etsimällä palikoille oikeat aukot jäniksen kyljistä. Kärry toimii näin ollen myös lelulaatikkona. Laatikon kannessa on paikka henkilökohtaiselle kaiverrukselle, johon mahtuu esimerkiksi lapsen nimi ja syntymäaika.

Kärry soveltuu aikaisintaan noin 12-kuukautisille lapsille, jotka voivat joko itse istua kärryssä tai käyttää sitä työntö leluna. Suloinen pupu-taaperokärry kulkee lapsen mukana sekä sisätiloissa tai leikkipuistossa. Tämä opettavainen lelu on mainio lahjaidea joko omalle kullanmurulle tai ystävien ja sukulaisten lapsille.

Tuotetiedot

  • Pupu-taaperokärry kaiverruksella (ei erikoismerkejä!)
  • Materiaali: puuta
  • Työntökahvalla ja poistettavalla istuintasolla, osittain itse koottava (sisältää tarvittavat ruuvit)
  • Sisältää muotopelin laatikon sivuosissa (sis. 6 muotopalikkaa) sekä pienen lelupupun, jonka voi kiinnittää taaperokärryeläimen häntään ja vetää mukana
  • Sopii väh. 12 kk lapsille
2023-01-29T02:03:38+00:00