Tarvitsetko apua?

Puolikas tuoppi

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
DHL Express mahdollista
- +
Optimistin lasi on aina puoliksi täynnä, kuuluu vanha sananlasku, ja nythän tämä viisaus ei voisi pitää enempää paikkaansa. Vitsikäs puolikas tuoppi on ensiluokkainen tupaantuliaislahja tai humoristinen tuliainen ystävien illanistujaisiin. Tuoppi näyttää kuin keskeltä halki sahatulta, ja nyt voikin hyvällä omatunnolla nauttia vielä puolikkaan lasillisen tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä lupsakka lasi on myös aivan mahtava design-tuote ja juhlien itse oikeutettu keskipiste – oiva lahjaidea esimerkiksi ystävälle syntymäpäiväksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Mitä kummaa? Nyt on vihdoin saatu vastaus pessimistien ja optimistien ikuiseen kiistelyyn siitä, onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täynnä. Tämä humoristinen tuoppi osoittaa, että täynnähän se on – pulinat pois ja vielä yhdet! Puolikas tuoppi on erittäin hauska lahjaidea läheiselle ihmiselle, joka vaalii huumoria ja etsii elämässään naurua ja nautintoja. Tämä lasi näyttää puoliksi pystysuuntaan sahatulta isolta oluttuopilta, ja sellaisenaan se vetää noin kaksi ja puoli desilitraa lempijuomaa. Puolikas tuoppi onkin jokaisen opiskelijakämpän pakkovaruste, ja tokihan siitä tulee myös juotua vain puolikas olut, mikä on terveellistäkin.

Bileissä kun käveleskelet puolikas tuoppi kourassasi, ajaudut mielenkiintoisiin keskusteluihin ja toki myös osoitat omaa huumorintajuasi. Suosittelemmekin lämpimästi lahjaksi esimerkiksi läheiselle ystävälle, jonka kanssa nauratte samanlaisille asioille – tupareihin, synttäreiksi tai joululahjaksi. Ja toki tämä puolikas tuoppi on sopiva lahja myös esimerkiksi olutharrastajalle, joka saattaa juomatietoutensa ohella keräillä eri kokoisia ja näköisiä olutlaseja hyllyynsä. Puolikas tuoppi on vitsikäs ja kekseliäs astia, joka tuo taatusti hymyn lahjan saajan huulille. Aivan varma lahjaonnistuminen ja monien naurujen nostattaja!

Tuotetiedot

  • puolikas oluttuoppi
2022-08-19T00:13:06+00:00