Tarvitsetko apua?

Punainen lemmenlukko yksilöidyllä kaiverruksella

Alkaen: 29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Mikäli etsit lahjaa, joka osoittaa rakkautesi omaperäisellä ja koskettavalla tavalla, tämä suloinen lemmenlukko on varma valinta. Voit valita joko pienen tai hieman suuremman lukon, joiden molempien mukanaan pitämä sanoma on suuri, koosta riippumatta. Viimeistele persoonallinen ja rakkaudentäyteinen lahja yksilöidyllä kaiverruksella!

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Lemmenlukot ovat yleinen näky siltojen kaiteissa ja ne ovat levinneet myös muiden julkisilla paikoilla olevien metallisten aitojen koristeeksi. Kestävä, metallinen riippulukko, joka kiinnitetään julkiselle paikalle ja jonka avain heitetään kiinnittämisen jälkeen esimerkiksi veden hävitettäväksi, symboloi ikuista rakkautta, joka kestää niin myötä- kuin vastoinkäymisetkin. Se on lupaus rakkaudesta ja uskollisuudesta ilman huntua ja kirkonkelloja. Tämä lemmenlukko on saatavana kahdessa eri koossa, joko pienempänä tai hieman suurempana. Sen punainen, hohtava lakkaus ja hellyttävä sydämen muoto sekä lemmenlukon kanssa yhteensopiva avain yhdistettynä lukon sydämet sulattavaan symboliseen merkitykseen on täydellinen lahja rakkaalle esimerkiksi vuosipäivää tai muuta romanttista hetkeä juhlistamaan.

Loppusilauksen tälle ihastuttavan romanttiselle lahjalle antaa yksilöity laserkaiverrus, joka tekee tästä kestävää rakkautta symboloivasta lemmenlukosta yhtä uniikin kuin sinun ja lemmittysi välinen rakkauskin. Säkenöivän kaunis ja persoonallinen ulkomuoto pitää huolen siitä, että tämä lukko erottuu varmuudella muiden lemmenlukkojen seasta. Ja mikäli lahjan saaja ei raaski luopua lukosta aivan heti, sopii se ihastuttavaksi ja herkäksi kodin koriste-esineeksi myös vaikkapa makuu- tai olohuoneeseen. Lahjaidea, joka on täynnä rakkautta ja kertoo kullallesi persoonallisella ja kauniilla tavalla kuinka paljon häntä rakastat!

Tuotetiedot

  • Kaksi mahdollista kokoa, pieni ja suuri
  • Kiiltävällä, punaisella lakalla päällystetty jalometalli
  • Avain sydämenmuotoisella kannalla kuuluu pakkaukseen
  • Yksilöity laserkaiverrus (erikoismerkit eivät ole mahdollisia)

Tuotetiedot

  • Kaksi mahdollista kokoa, pieni ja suuri
  • Kiiltävällä, punaisella lakalla päällystetty jalometalli
  • Avain sydämenmuotoisella kannalla kuuluu pakkaukseen
  • Yksilöity laserkaiverrus (erikoismerkit eivät ole mahdollisia)
2023-06-06T23:28:01+00:00