Tarvitsetko apua?

Pullossa, jossa kaiverrus

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Mikä voisi olla parempaa kuin tietäen, että teillä on haettava siemauksen lempijuomaasi vasta henkilökohtaisen pullo? Varsinkin jos tämä myöhemmin asiaan koskaan niin jalo kuin tämä malli myös yksittäisiä kaiverrus. Tämä lahja on varmasti tyyliä!

* Pakolliset kentät

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Pulloja ovat vain miehille? False - kätevä säiliöt lempijuomiasi ovat jälleen vahvasti muodissa. Eikä syyttä: Onhan ne tarjoavat meille missä ja milloin vain herkullisella siemailla suosikki juoma!

Tämän käytännön ystävä yhteenveto kaikista 237 ml, on sen mitat 12,5 cm x 9,5 x 2, mutta silti erittäin kätevä ja helppo ottaa kätevää. Laadukas käsittely ruostumattomasta teräksestä, se on myös hyvin vahva ja niin kestävä, uskollinen. Ei ole väliä, mikä täytät janon sammutusta lahja - opit arvostamaan sitä, että se minne vain, toimitetaan aina rauhoittava juoda vettä, teetä tai konjakkia ja on käytettävissä kaikissa tilanteissa syrjään. Paras: Yksittäinen kaiverrus enintään 18 merkkiä jäi Tämä pullo viimeistelee ainutlaatuisuus!

Ei vain miehille, pieni, tyylikäs pulloon täysin suvereeni Stylecacessoire ja lahja, takeita ei kuihtua laatikossa. Naiset myös löytää käytännöllisiä, mobiili juoma pullo perinteitä enemmän itselleen, jotta selvitys!

Tuotetiedot

Materiaali: Ruostumaton teräs
Mitat: 12,5 x 9,5 x 2 cm
Kapasiteetti: 237 ml

2023-09-25T07:45:51+00:00