Tarvitsetko apua?

Pullonavaaja-vasara kaiverruksella

24,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Tällä vasaralla kelpaa nauloja naputella ilta- ja viikonloppupuhteena! Vasaran saa nimittäin yksilöityä vaikkapa nimikaiverruksella kyseiselle henkilölle sopivaksi ja sen lisäksi vasarassa on pullonavaaja. Pullonavaajan ansiosta virvoittavan juoman nauttiminen helpottuu kummasti, kun avaaja on heti käden ulottuvilla. Vasaran varressa on tilaa vapaavalintaiselle kaiverrukselle 20 merkin verran. Kaiverruksella teet vasarasta yksilöllisen lahjan sen saajalle. Kun vasarahommat on suoritettu, on aika ottaa vähän remonttijuomaa ja pullo aukeaa kepeästi vasarassa olevalla pullonavaajalla. Vasaran varsi on noin 26 senttimetriä pitkä ja metallinen iskupää-pullonavaaja on noin 11 senttimetriä pitkä. Pullonavaaja-vasara on erinomainen lahjaidea muun muassa kotien nikkareille, remontti-reiskoille sekä uudessa työssä aloittaville.

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Ruostumattomasta teräksestä valmistetussa vasarassa on kuminen kädensija. Näin vasara pysyy hyvin kädessä ja sillä on mukava vasaroida. Vasara vastaa muodoltaan perinteistä kirvesmiehen vasaraa, erona on ainoastaan pullonavaaja-toiminto iskuosan vastakappaleena sorkkaosan sijasta. Vasaran varteen kaiverretaan haluamasi teksti, se voi olla vaikka lahjan saajan nimi ja päivämäärä, jolloin lahja on annettu. Kaiverruksena voi käyttää myös jotain muuta tärkeää sanaa, tilaa tekstille on 20 merkin verran. Miten olisi vaikka varoituksen sanat 'varo sormia!'? Entä tunnetko jonkun, jonka vakiosanontoihin kuuluu 'naulan kantaan'? Ikuista osuva sanonta nyt vasaran varteen!

Yksilöllisellä kaiverruksella varustettu vasara on lahjan saajalle erityinen ja se saanee myös erityisen paikan verstashuoneen seinässä tai työkalupakissa. Kun päivän työt on tehty, voi työkalun avulla aloittaa hyvin ansaitun vapaaillan tai viikonlopun ja korkata pullon virkistävää kylmää juomaa. Tilaa lahjaksi veljelle, puolisolle, työkaverille tai vaikka yhteistyökumppanille ja yksilöi lahja mieleisellä kaiverruksella!

Tuotetiedot

Pullonavaaja-vasara kaiverruksella

  • materiaalit: ruostumaton teräs ja kumi
  • mitat: 26,3 x 3,7 x 11 cm
  • paino: 383 g
  • kaiverruksessa tilaa 20 merkille
  • erikoismerkit eivät sallittuja kaiverruksessa
2021-01-28T05:38:44+00:00