Tarvitsetko apua?

Pullonavaaja Potkija, sinivalkoinen

19,90 €
Sis. alv
- +
Pöytäjalkapallon nostalginen pelihahmo on nyt saatavilla hauskassa pullonavaajamuodossa! Tämä pullonavaaja kuuluu ehdottomasti jokaisen jalkapallofanin ja pöytäjalkapallopelin pelaajan vakiovarusteisiin. Kylmien matsijuomien avaamisessa laadukas ja kestävä pullonavaaja on omiaan. Tilaa tästä oivallinen lahja jalkapallon ystävälle!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jalkapalloilija-korkinavaaja sopii erinomaisesti niin koon kuin mallinsakin puolesta käteen ja sillä on helppo avata huurteisen juomapullon kruunukorkki. Tämän pullonavaajan suunnittelija herätti 1990-luvulla suljetun pelihahmoverstaan uudelleen henkiin ja nostalginen pelihahmo jatkaa elämäänsä kätevässä pullonavaajan muodossa. Valmistukseen käytetään pyökkiä ja tuote valmistetaan käsityönä Belgiassa. Tuotteen valmistuksessa käytetyt maalit ja lakat ovat vesiohenteisia. Tällä pullonavaajalla kyllä kelpaa pöytäfutisillan ja jalkapalloillan juomia availla!

Käsintehdyn pullonavaajan sinivalkoinen väritys sopii hyvin suomalaiselle jalkapallofanille. Samalla kun kannustaa Huuhkajia voittoon, voi antaa sinivalkoiselle avaajalle vaikka sille sopivan nimen. Ehkäpä tämän potkijan nimi määräytyy, kun Suomi läpäisee karsinnat ja pelaa jalkapallon EM- tai MM-kisoissa! Siihen asti odotellessa pelataan vielä muutama erä pöytäfutista ja luodaan sopivia taktiikoita sekä nautitaan kylmistä juomista puoliajalla kavereiden kanssa! Tämä pullonavaaja sopii lahjaksi sekä pöytäfutista pelaaville että kaikille jalkapalloa seuraaville. Veikeä avaaja toimitetaan kätevässä pahvikotelossa, joka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Tilaa vaikka koko pöytäfutis-joukkueelle tai palkinnoksi peli-illan voittajalle!

Tuotetiedot

Pullonavaaja Potkija, sinivalkoinen

  • 100 % käsityötä
  • Valmistettu Belgiassa alkuperäisten jalkapallopelin potkijoiden innoittamana
  • Maalattu vesiliukoisella maalilla ja lakalla
  • Värit: sininen, valkoinen
  • Materiaalit: pyökkipuu, metalli
  • Mitat: 15 x 3 cm

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-18T20:36:43+00:00