Tarvitsetko apua?

Pullonavaaja Potkija, mustavalkoinen

19,90 €
Sis. alv
- +
Ihmetteletkö, missä jalkapallotähdet ovat pelaajauransa jälkeen? Tämä nostalginen Pelaaja on muutettu pullonavaajaksi lopetettuaan uransa jalkapallopelissä. Hänen uusi tehtävänsä on nyt aukoa olutpulloja jalkapallofanien juotavaksi - kippis ja maaliiiiii!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tunnetko futisfanin vai oletko kenties sellainen itse? Yllättääkö myös jano joskus kesken jännittävän jalkapallopelin? Potkija-pullonavaaja on tehty täysin Jalkapallopelin pelaajahahmojen näköiseksi. Potkijat valmistetaan Belgiassa käsityönä kestävästä pyökkipuusta ja niiden maaleina ja viimeistelylakkauksena käytetään vesiliukoisia aineita. Avaajaosa on kiinnitettynä tukevasti Potkijan päähän. Tämä Pelaaja on tehnyt ansiokkaan uran nuorena pelaajana, mutta kun ikää on karttunut, on tullut aika jäädä eläkkeelle. Eläkeläisenäkin Pelaaja ilahduttaa rakkaudella jalkapallofanejaan.

Mikään kruunukorkki ei jää avaamatta tällä erittäin vahvalla, metallisella avaajalla. Jalkapallopelejä kotisohvalta katsoessa kuuluu oluen juonti ehdottomasti asiaan. Ystävät koolle, pullot auki, kippis ja pelit käyntiin!

Potkija pullonavaaja on väriltään mustavalkoinen. Se on valmistettu käsityönä Belgiassa pyökkipuusta ja viimeistelty vesiliukoisella maalilla ja lakalla. Avaajaosa on kestävää metallia. Potkijan korkeus on 15 cm.

Tuotetiedot

Pullonavaaja Potkija, mustavalkoinen

  • 100 % käsityötä
  • Valmistettu Belgiassa, saanut inspiraationsa alkuperäisistä jalkapallopelin potkijoista
  • Maalattu vesiliukoisella maalilla ja lakalla
  • Värit: musta, valkoinen
  • Materiaalit: pyökkipuu, metalli
  • Mitat: 15 x 3 cm
2020-12-06T01:33:45+00:00