Tarvitsetko apua?

Pullonavaaja Futari

14,90 €
Sis. alv
- +
Jalkapalloiltaan kuuluvat parhaat ystävät, hyvä matsi sekä sopivasti maukasta syötävää ja kylmää juotavaa. Rekvisiittaan sopii myös jalkapalloilijan muotoinen pullonavaaja, jolla kätevästi saa myös kruunukorkilliset, kylmää juomaa sisältävät pullot auki. Palloilija on pukeutunut puna-valkoisiin trikoisiin ja avaaja istuu hyvin käteen. Materiaalina on käytetty alumiinia ja avaaja kestää hyvin käyttöä. Tilaa jalkapallon ystäville lahjaksi tai yhteisiin peli-iltoihin tarpeelliseksi käyttöesineeksi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jalkapallon Euroopan- ja Maailmanmestaruuskilpailuja tulee usein seurattua kaveriporukalla ja siinä samassa tulee nautittua virkistäviä juomia. Kätevä ja teemaan sopiva pullonavaaja on hyvä olla silloin saatavilla. Pöytäjalkapallon pelaajalta näyttävä korkinavaaja on passeli valinta jalkapalloiltoihin, pöytäjalkapallo-turnauksiin tai kaveriporukan futis-treeneihin. Jokainen futari-pullonavaajaa käyttävä jalkapallofani osaa arvostaa teemaan sopivaa avaajaa. Kestävästä materiaalista tehty pullonavaaja ilahduttaa käytössä pitkään. Se sopii hyvin myös jalkapalloseurojen pukukoppeihin ja illanistujaisiin. Seuroille avaajia kannattaa tilata kerralla useampi!

Tunteet ovat pinnalla, kun seurataan jalkapalloa. Siksi onkin mukavaa katsoa pelejä yhdessä perheen tai ystävien kanssa, jolloin tunteet ja elämykset voidaan jakaa. Erätauoilla ja pelin jälkeen tulee käytyä pelin tapahtumia ja tuomarin vihellyksiä vielä yhdessä läpi, samalla nauttien pöydän antimista sekä oluesta ja virvoitusjuomista. Futari-pullonavaajalla saadaan kruunukorkit kätevästi avattua. Avaaja on 16 senttimetriä pitkä ja se istuu hyvin käteen. Futari-pullonavaajan koon sekä puna-valkoisen värin ansiosta se on myös helppo löytää. Pieniä pullonavaajia saa toisinaan etsiä, ne kun tuppaavat kadota juomakoriin tai sen alle. Tämä avaaja pysyy näkyvillä helpommin. Tilaa nyt jalkapalloiltojen vakiovarusteeksi käytännöllinen ja kestävä lahja, futari-pullonavaaja!

Tuotetiedot

Futari-pullonavaaja

  • Pakkauksessa yksi avaaja
  • Värit: punainen, valkoinen, musta
  • Materiaali: alumiini
  • Mitat: noin 6,5 x 16 x 2 cm
2020-12-04T17:04:30+00:00