Tarvitsetko apua?

Pullo jälkeen vasara kaiverrus

24,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Kuten ennakointia ja viikonloppuisin voi napata kädet! Henkilökohtainen, kaiverrettu "Feierabend Hammer" on vasara ja pullonavaaja yhdessä ja saa tietyt kunniapaikalla vastaanottajan. Täydellinen kaikki suuret ja pienet käsityöläisiä, tämä lahja osuu juuri uuden työpaikan tai jopa syntymäpäivää hienoa!

* Pakolliset kentät

24,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Lopussa työpäivän! Lähes yhtä kaunis kuin ""viikonloppu"" tai ""loma"" tämä sana kuulostaa useimmille, uurastus päivä toisensa jälkeen ahkerasti. Koska yksi on odottaa kylmä juoma lopussa työtä! Onko se klassinen after work olut tai yksi parempana vaan vahvistetaan sooda, jossa tyylikäs vasaran pullonavaaja henkilökohtainen kaiverrus olet täydellinen työkalu ""last time"" tuntuu. Teräksen vasara, käsityöläiset päivällä uskollinen myös muuttumaan, tuskin kello osoittaa viisi, viileässä pullonavaaja!

Tällä lahjalla, joka voi tarjota sinulle nimen tai lyhyt kunnianosoitus vastaanottaja, mutta eivät vain tehdä kaikkia niitä ilo, että paljon työtä käsillään. Kynnet ja korkkeja löytyy jokaiseen kotitalouteen! Olipa lahjaksi, siirtämisen tai ensimmäinen työ henkilökohtainen ""Feierabend Hammer"" on täysin vakuuttava!

Tuotetiedot

Hammer & Bottle

Engravable jopa 20 merkkiä
Materiaali: Ruostumaton teräs / kumi
26,3 x 3,7 x 11 cm
Paino: 383 g
Käytä erikoismerkkejä: Huom!

2023-12-07T09:12:00+00:00