Tarvitsetko apua?

Puiset korut laatikko kaiverrus

39,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Yksinkertainen, kaunis ja hyvin harkittu: elegantti hillitty suunniteltu koruja laatikko ponnahtaa esiin kun ottaa pois laatikon edestä. Kaiverrettu kansi avautuu ylöspäin ja paljastaa sisällä suuri peili ja eri osastot renkaat ja muut korut. suunniteltu huomaamaton ja varoen - hieno lahja idea odottamassa!

* Pakolliset kentät

39,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Kun koruja tyttöystävä tai kumppani on erikoinen? Sitten se sitten baarit tyylikäs koruja laatikko! Miellyttävä takaisinlunastetut puukorut laatikko ei työnnä itseään eteenpäin, toisessa silmäyksellä, mutta siellä on paljon löydettävää:

Puinen kansi oli ikuistettu valinta, joka on "kuohuviini" timantteja, kaiverrus. 2 linjat ovat käytettävissä oman kultarahan lähettää tervehdyksen. sitten vetämällä valkoiseksi maalattu metalli kahva laatikon, kansi taittuu ylöspäin, paljastaen suuri peili sisäpuolella sekä osastot asianmukaisen varastoinnin korut.

Peräti 14 pieniä ja suuria koruja kaupan suojaa toisen pieniä aarteita 21 rengasta (koosta riippuen), sinun tulee varmasti mukava ja selvästi varastoida pois.

arvostavat luonnollista eleganssia syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi voimme puiset korut erittäin suositeltavaa, varsinkin koruja ystäville!

Tuotetiedot

Puiset korut laatikko kaiverrus

erikoismerkkejä, - jossa kaiverrus päällä
Kansi aukeaa kun vedetään ulos laatikon
rengasmainen lokero, 2 korut tarjottimet
Mitat: 23,5 x 14,5 x 5,7 cm

2021-10-23T19:10:35+00:00