Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Puinen palapeli valokuvalla

29,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Tämä leikkisä valokuvalahja saa varmasti hyvän vastaanoton! Palapelit ovat hauskaa ajanvietettä sekä lapsille, että aikuisille, ja vielä kun palapelistä rakentuu pala palalta henkilökohtainen valokuva, lahjansaajan hymy on taattu. Luova ja kekseliäs lahjaidea ajanvietteeksi, joka näyttää tietenkin myös valmiina upealta!

* Pakolliset kentät

29,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Jos etsit kekseliästä ja persoonallista lahjaa johonkin erityiseen tilaisuuteen, tämä puinen palapeli kolahtaa sinuun varmasti! Valitse vain kaunis, vitsikäs tai romanttinen valokuva omasta kokoelmastasi ja lataa se painettavaksi palapeliin.

Tee kuten haluat: jätä kuva arvoitus lahjansaajan ratkaistavaksi, tai kokoa se malliksi valmiiksi.Tällä luovalla lahjalla yllätät ystäväsi tai sukulaisesi, kun on seuraavan juhlan aika. Palapeli kokoaminen on nimittäin loistava ohjelmanumero juhliin, joko yhdessä tehtäväksi tai juhlien päähenkilön leikkisäksi haastamiseksi.

Kun palapeli on valmis, käsissä on kaunis muisto. Puinen palapeli henkilökohtaisella valokuvalla on onnistunut lahjaidea, joka lumoaa sekä lapset, että aikuiset. Sopii hyvin syntymäpäivä- tai joululahjaksi tai vaikka sukujuhliin ohjelmanumeroksi.

Tuotetiedot

  • 96 palaa
  • Mitat: 17,5 x 25 cm
2023-12-07T12:50:48+00:00