Tarvitsetko apua?

Puhuva pehmolokki

14,90 €
Sis. alv
- +
Puhuva pehmolokki - luit oikein! Jossain tapauksessa myös lokki voi osata puhua ja tässäpä sinulle sellainen! Tämä nauhoitus- ja äänentoistotoiminnolla varustettu siipiveikko on mahtava kaveri, joka takaa lukuisat riemunhetket sekä jatkuvan viihteen! Hanki joko omaksi iloksesi tai huumorintajuiselle ystävällesi!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Kuvaus

Tässä nerokkaassa, puhuvassa pehmolokissa on kaikki ainekset olla kaikkien aikojen suosikkipehmosi! Vaikka kyseessä onkin häthätää katsottuna vain pieni, suloinen lintu, sen sisään kätkeytyy paljon enemmänkin. Sen vatsan alla on nimittäin jemmassa pieni nauhoitin, joka toistaa kaiken sanomasi. Pehmolelulokki nappaa siis hetkessä ilmasta sen, mitä sille sanotaan ja toistaa sen heti virheettömästi, vieläpä hauskalla äänellä. Äänentoistotoiminnon saa myös halutessaan luonnollisesti pois päältä, joten aivan alituista papukaijan virkaa tämän lokin ei toki tarvitse ylläpitää!

Jatkuvan, vitsikkään matkimisen ansiosta keskustelusi tämän pehmoisen linnun kanssa vievät sinut samantien kauas muistoihisi ja saavat sisäisen lapsesi heräämään uinuksista. Vai onko kenties ystäväsi juttukaverin pakottavassa tarpeessa? Tässäpä vihdoinkin keskustelukumppani, jonka kanssa voi olla kirjaimellisesti täysin samoilla aaltopituuksilla, ja joka todella kuuntelee tarkkaan – tämän parempaa lahjaa saa hakea!

Tuotetiedot

Puhuva pehmolokki

  • Nauhoitus- ja toisto-ominaisuus
  • Toimi kolmella AAA–paristolla (ei tuotteen mukana)
  • Korkeus: n. 18 cm
  • HUOM: ei sovellu alle 3 vuoden ikäisille lapsille – sis. pieniä osia, tukehtumismahdollisuus nieltäessä
2019-09-20T22:20:49+00:00