Tarvitsetko apua?

Puhdistusliina solmio

18,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä kravatti ansaitsee toisenkin vilkaisun! ”Puhdistusliina” solmio näyttää ensi katsomalta aivan normaalilta, vaaleansävyiseltä kravatilta, mutta toinen katse paljastaa totuuden: sehän näyttää aivan keittiön puhdistusliinalta tai tiskirätiltä – ohuita punaisia pysty- ja vaakaviivoja valkealla pohjalla. Mutta ei hätää: tämä solmio on silti hieno, puuvillainen ja pellavainen miesten asuste, joka kelpaa antaa lahjaksi vaikkapa isälle isänpäivänä tai veljelle syntymäpäivänä. Tilaa nyt – aina toimiva lahjaidea!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Solmio eli kravatti eli kraiveli – tällä klassisella miehen asusteella on toki monta nimeä ja käyttötarkoitusta, mutta usein se puetaan juhlapuvun kanssa tärkeisiin pirskeisiin ja joka tapauksessa aina kauluspaidan kanssa. Solmio virallistaa miehen pukeutumisen ja näyttää aina tyylikkäältä. Tämä alkuperältään kroatialaisten sotilaiden kaulakoriste on käynyt pitkän tien pariisilaisaateliston muoti-ilmiöstä nykymuotoonsa, mutta yksi on varma: solmion kanssa mies on tyylikkäimmillään.

Nyt esittelemme tämän hauskan ja mutkattoman solmion, jonka kuosi ansaitsee toisenkin vilkaisun. Ensinäkemältä se ei näytä tavallisuudesta poikkeavalta, mutta ulkoasussa on ilmitasoaan enemmän: tämä vitsikäs kravatti on nimittäin puettu keittiöliinan kuosiin ja se näyttääkin miehen kaulassa erityisen hilpeältä – ja toki myös juhlavalta. Vaalealla taustalla olevat punaiset pysty- ja vaakaviivat vievät ajatukset ravintolakeittiöihin, tiskinkuivausrätteihin ja puhdistusliinoihin. Hyvin humoristinen kuosi onkin omiaan rohkeille ja ennakkoluulottomille pukeutujille. Laadukas tuote on puoliksi pellavaa, puoliksi puuvillaa.

Suosittelemme lahjat.fi-toimituksessa lämpimästi tätä omintakeista ja hauskaa lahjaa esimerkiksi aviomiehellesi tai poikaystävällesi, miksei myös isälle tai veljelle merkkipäivänä. Mies tarvitsee aina solmioita vaatekaappiinsa, ja tämä solmio on varmasti hilpeimmästä päästä!

Tuotetiedot

  • materiaali: 50 % pellava, 50 % puuvilla
2020-11-26T22:49:49+00:00