Tarvitsetko apua?

Puhallettava olutsanko

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Kesällä voi olla todella kuuma ja silloin tarjolla on oltava paljon kylmää juotavaa nautittavaksi. Tässä puhallettavassa olutsankossa pysyvät oluet ja muut juomat jäiden seassa kylminä pitkään. Kippis kesäilloille!

Other customers bought

Kuvaus

Kuumalla ilmalla ei jääkaappi ole aina käden ulottuvilla, eikä varsinkaan ulkotiloissa pidetyissä juhlissa! Tämä hassunhauska, ilmalla täytettävä olutsanko onkin jäillä täytettynä eräänlainen pieni jääkaappi. Oluet ja muut juomat pysyvät siinä kylmänä ja jokainen saa juoda oman suosikkijuomansa sopivaksi viilennettynä. Sanko on tehty hauskasti olutlasia muistuttavaksi ja se saa takuuvarmasti kaikki hyvälle tuulelle. Muovinen sanko ei rikkoudu helposti ja se on myös monikäyttöinen katseenvangitsija. Vedä se päähäsi, kun juomat on juotu, jäät sulaneet ja haluat heittäytyä vitsikkääksi.

Mahtava lahja vietäväksi tuliaisena ystäväsi kesämökille ja tietenkin myös erinomainen juomien viilennin grilli- tai rantajuhliin. Täyteen puhallettuna sankon vetoisuus on jopa 10 litraa, joten sen uumenissa viilenevät koko porukan juhlajuomat. Väriltään tämä sanko on kelta-valkoinen. Sanko on helppo säilyttää, sillä tyhjennettynä se ei vie paljon tilaa.

Tuotetiedot

Puhallettava olutsanko

  • Vetoisuus 10 litraa
  • Koko täytettynä: 44 x 32 x 42 cm
2023-09-21T20:45:03+00:00