Tarvitsetko apua?

Puhallettava kävelytuki

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Siis kuinka vanha olitkaan? Kaikille ikälopuille 30-vuotiaille tai vanhemmille suosittelemme nyt ostamaan lahjaksi tämän hilpeän kävelytuen, sillä eihän yli kolmekymppisellä enää ole mitään asiaa esimerkiksi kaupungille tallustelemaan, jos ei horjuvaa askelta jotenkin tueta. Kuvittele frendisi typertyneen huvittunut ilme, kun syntymäpäiväpaketista paljastuu tämä hilpeä esine. Tilaa nyt lahjat.fi-verkkokaupasta ja tuo huumoria ystäviesi elämään. Varma lahjaonnistuminen hörönaurujen kera, uskallamme väittää! Ja eikun puhaltamaan!

Other customers bought

Kuvaus

”Olen kolmekymppinen, takana on hurja putki rilluvuosien”, lauletaan tunnetussa kotimaisessa iskelmähitissä. Ja tottahan se onkin: kun sitä täyttää 30 vuotta, on elämä ohi, krempat alkavat painaa ja askellus horjua.

Nyt esittelemmekin mahtavan lahjaidean kaikille 30-vuotiskutsuille – ja toki myös muille pyöreille vuosille. Tämä puhallettava kävelytuki on nimittäin hilpeän piruileva lahja esimerkiksi ystävällesi, joka täyttää pyöreitä. Ehkä hän on joskus maininnut olevansa vanhentunut (vaikka sanoisimme lahjat.fi-toimituksessa, että ei 30 nyt niin kamalan korkea ikä ole)? Siinä tapauksessa puhallettava kävelytuki tulee aivan passeliin tarpeeseen: muistuttamaan juhlakalua siitä, että vanhemmiten ei kannata ilman apuvälineitä edes nousta sohvalta. Ylimääräinen ohjelmanumero näihin hilpeisiin pirskeisiin saadaan myös, kun päivänsankari joutuu puhaltamaan kävelytuen – ottaa nimittäin kunnon ja keuhkojen päälle.

Tämä hauska lahjatavara on omiaan nostattamaan tunnelmaa ja tuomaan hyvää mieltä synttärisankarin lisäksi koko juhlaväelle. Huumoria aina tarvitaan, ja sitä tämä hersyvä lahja totisesti saajalleen tuo. Osta nyt lahjaksi vaikkapa läheiselle ystävällesi tai sisaruksellesi ja ota valokuva hänen ilmeestään, kun paketista paljastuu kävelytuki. Pirullisen lämminhenkinen lahjaidea, tilaa nyt!

Tuotetiedot

  • mitat puhallettuna: 90 cm x 90 cm x 90 cm
  • Huom! Ei sovellu käytettäväksi kävelytukena
2023-12-07T13:39:04+00:00