Tarvitsetko apua?

Puhallettava kaktus

8,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +
(0)

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Houkuttaako sinua kasvi, jota ei tarvitse kastella ja josta ei tarvitse sen erityisemmin pitää huolta? Puhallettava kaktus on vielä tavallistakin kaktusta helpommin ylläpidettävä: puhallat kaktuksen täyteen, ja se näyttää aina hyvältä. Mitä nyt joskus harvoin se saattaa kaivata piristystä muutamasta puhalluksesta lisää ilmaa. Täydellinen koriste niin teemajuhliin kotona kuin piristämään toimistoakin tai lahjaksi hieman piikikkäille, mutta silti niin rakastettaville ystäville tai työtovereille. Tällainen lahja ei voi olla nostamatta hymyä saajan huulille!

Other customers bought

Kuvaus

Puhallettava kaktus on sovelias lahja heille, jotka pitävät vihreydestä ympärillään, mutta jotka eivät ole suoranaisia viherpeukaloita. Ei tarvitse kuin puhaltaa kaktus täyteen ja valmista on. Kastelun voi unohtaa, eikä auringonvaloa tarvita myöskään… Toki liikaa kuumuutta kannattaa välttää sekä teräviä esineitä. Mutta muutoin tämä vihreä ystävä tyytyy vähään!

Kaktus sopii myös niille lähipiirin ihmisille, joiden kieli on hieman pistävä, mutta joilta löytyy kuitenkin huumorintajua ja pilkettä silmäkulmastaan… Tai jos tulossa on esimerkiksi cowboy-aiheiset teemajuhlat, niin tämä kaktus sopii sinne loistavasti tuomaan hieman aavikon tuntua. 86 senttimetrin kokoisena se ei myöskään jää juhlien seinäruusuksi, vaan se myös takuuvarmasti huomataan. Itse asiassa tämä kaktus suorastaan kutsuu järjestämään cowboy- tai aavikkoteemaiset juhlat! Se on myös omiaan hieman vapaamielisemmässä työympäristössä, kuten esimerkiksi mainostoimistossa tai peliyrityksessä. Työpäivä ei kerta kaikkiaan voi olla tylsä, jos aulassa aamulla tervehtii puhallettava kaktus.

Tuotetiedot

Puhallettava kaktus

  • pakkauksen sisältö: puhallettava kaktus polyesteripussissa
  • ominaisuudet:
  • lattiamalli
  • piirretyt piikit
  • materiaali: muovi
  • värit: vihreä ja ruskea
  • mitat: 86 cm korkea

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2023-11-29T12:17:19+00:00