Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Prinsessakruunut

5,90 €
Sis. alv
-15,00 %
- +

Toimitusaika: Varastossa

Prinsessakruunut pieniin tai isoimpiin drama queen -hetkiin tai niihin tilanteisiin, kun päivän voi yksinkertaisesti pelastaa vain olemalla prinsessa. Loistava lahja hänelle, joka kaipaa päiväänsä hieman kimalletta!
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tällainen prinsessakruunu päässä jokainen päivä on prinsessapäivä! Ihana lahja niin omalle kuin ystävänkin tyttärelle, kummitytölle tai muulle läheiselle lapselle, joka haluaa joskus olla oman elämänsä prinsessa. Aikuisille kruunut sopivat esimerkiksi naamiaisjuhliin, jossa tarvitaan kuninkaallisuuden osoitusta. Ne ovat suosittuja asusteita myös esimerkiksi polttareissa, missä tuleva morsian kiertää katuja pitkin suorittaen pieniä tehtäviä, usein juurikin prinsessakruunu päässä.

Kruunuja on pakkauksessa yhteensä neljä kappaletta: kaksi pinkin ja kaksi hopean väristä. Ne on lisäksi koristeltu koristekivin, ja niihin on kiinnitetty kampaosa, joka auttaa kruunua pysymään tiukasti päässä.

Olipa kyseessä sitten vappu, naamiaiset, lasten syntymäpäiväjuhlat tai vaikka omien syntymäpäivien hiljainen, mutta varmasti huomattava juhlinta työpaikalla, nämä prinsessakruunut tuovat varmasti iloa ja hymyä niille, joille tämän lahjan ikinä haluaakaan ojentaa!

Tuotetiedot

Prinsessakruunut

  • Pakkauksessa neljä kappaletta: kaksi valkoista, kaksi pinkkiä
  • koristekivillä
  • kampaosa, jolla kruunu kiinnittyy hiuksiin

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-02-17T03:04:44+00:00