Tarvitsetko apua?

Prinsessa-lakanasetti

59,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +
Tämä lakanasetti tekee kenestä tahansa tytöstä kuninkaallisen – nuoresta ja vanhemmastakin. Tähän huippuhienoon lakanasettiin on painettu valokuvantarkka kuva, joka saa aikaan optisen tehosteen: kun lakanoiden väliin kietoutuu, näyttää siltä kuin olisi puettu kauneimpaan prinsessan juhlapukuun ja timanttitiaraan. Silloin kelpaa unelmoida satuhäistä ja taikamaailmoista! Tämä on loistava lahjaidea kaikille pikkutytöille, ja tytön lastenhuoneen sisustus nousee näiden lakanoiden myötä uusille, aatelisille tasoille. Tilaa nyt!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jokainen pieni tyttö näkee joskus päiväunia linnoist ja romansseista, prinsessoista ja prinsseistä, ja nyt on mahdollista uneksia näiden ihanien prinsessapetivaatteiden pehmoisessa syleilyssä. Tämä ihastuttava lakanasetti on nimittäin varustettu prinsessan arvolle sopivalla kuosilla – pussilakanassa on prinsessan juhlapuvun kuvapainatus ja tyynyliinassa tiara-kuvapainatus, tarkka ja yksityiskohtainen niin kuin prinsessalle olla pitääkin.

Lakanasetti sisältää ihanan pehmeän peiton ja runsaan kokoisen tyynyn sekä niille pussilakanan ja tyynyliinan. Ja sikäli, että päällyslakanoihin on painettu prinsessa-aiheiset kuvat, uskallamme lahjat.fi-toimituksessa veikata, että kun peittelet lapsen näihin ihaniin petivaatteisiin, hän voi matkata unelmiensa höyhensaarille, satujen ja kuninkaallisten maailmoihin.

Tämä lakanasetti on valmistettu EU:ssa ja sen materiaalina on käytetty pehmoisinta ja miellyttävintä puuvillaa. Peitto ja tyyny ovat juuri sopivan kokoiset mihin tahansa yhden hengen nukuttavaan sänkyyn, ja voihan tämän lakanasetin ostamista myös harkita hieman vanhempi prinsessamielinen aikuinenkin!

Lakanasetin päällyslakanat soveltuvat oivallisesti konepestäviksi, ja painatuksen selkeät värit toistuvat lakanoissa kauniina ja yksityiskohtaisina. Tämä onkin aivan ohittamaton lahjaidea esimerkiksi sukulaistytölle tai omalle tyttärelle, ja pikkuprinsessat ovatkin näistä hienoista lakanoista varmasti hyvin innoissaan.

Tuotetiedot

  • sisältää peiton, tyynyyn, pussilakanan ja tyynyliinan
  • ja tyynyliinassa prinsessapuku- ja tiara-kuvapainatus
  • 135 cm x 200 cm (peitto), 80 cm x 80 cm (tyyny)
  • 100 % puuvilla
  • Portugalissa
  • 30–40 asteessa
  • kuivaus koneellisesti

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2021-01-25T05:12:21+00:00