Tarvitsetko apua?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Lisää uusi teksti
Arial
  • Maksimi kuvan koko: 10MB
  • Sallitut tiedostotyypit
Tai leikkaa ja pudota
Quality of selected imagel

Pöytätabletti vapaavalintaisella valokuvalla

11,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Ruokailuhetki vaatii onnistuakseen lautaset, aterimet ja lasit, unohtamatta jokaista istumapaikkaa koristavaa pöytätablettia. Vapaavalintaisen valokuvan koristamat pöytätabletit eivät pelkästään suojaa pöytää mahdollisilta ruokatahroilta. Ne viimeistelevät jokaisen kauniin kattauksen, tuoden persoonallisen ja lämpimän ilmeen! Täydellinen lahjaidea jokaiseen kotiin!
11,90 €

Other customers bought

Kuvaus

Aamupala, päivällinen ja illallinen maistuvat kesämökin saunarantaa tai etelän matkalla otettua perhepotrettia katsellessa erityisen herkullisilta. Pöytätabletti vapaavalintaisella valokuvalla tuo kauniit muistot ruokapöytään ja koristelee sen persoonallisella ja ihastuttavalla tavalla. Suunnittele ystävälle, perheenjäsenelle tai vaikkapa kollegalle uniikki pöytätabletti, joka tuo hyvää mieltä päivittäin. Voit luoda useammasta vapaavalintaisella valokuvalla varustetusta pöytätabletista persoonallisen valokuvatarinan tai sitten voit valita jokaiselle perheenjäsenelle yksilöllisen pöytätabletin, jota koristaa omistajaansa erityisesti ilahduttava kuva. Voit valita juuri ne kuvat, jotka itse haluat ja lopputulos ihastuttaa sekä lapset että aikuiset niin ruokahetken aikana kuin sitä ennen ja jälkeenkin.

Valitse tähän persoonalliseen pöytätablettiin kuva, jonka tiedät tuottavan iloa omistajalleen joka päivä. Täydellinen kuva voi olla vaikkapa hauska ryhmä- tai perhekuva, henkeä salpaavan kaunis luontokuva viime lomamatkalta, kuva uskollisesta lemmikistä tai jokin ikimuistoinen hetki elämän varrelta. Tarkka ja kirkas tulostusjälki ikuistaa valitsemasi kuvan kauniina pöytätabletin kankaiselle pinnalle. Persoonallinen ja hauska lahjaidea, joka sopii moneen tilanteeseen! Anna lahjaksi joko yksittäinen pöytätabletti tai kokoa useammasta pöytätabletista koostuva yksilöllinen kuvakokonaisuus! Lahja, joka tuo rakkaat muistot kauniilla tavalla arjen keskelle!

Tuotetiedot

  • Pakkaukseen kuuluu 1 pöytätabletti, jonka päälipuolelle tulostetaan vaapaavalintainen kuva.
  • Pöytätabletin alapuoli on likumatonta, mustaa kumia
  • Pöytätabletin päällinen on kangasta
  • Materiaali: 90 % kumi, 10 % polyesteri
  • Väri:
  • Päälipuoli: vapaavalintainen valokuva
  • Alapuoli: musta
  • Mitat: n. 39 x 26 cm
2023-12-07T14:38:03+00:00