Tarvitsetko apua?

Power Up -merirosvolaiva

11,90 €
Sis. alv
- +
Tämä hauska leikkimoottorivene varmasti piristää lapsesi päivää niin kylpyammeessa, järvessä kuin meressäkin. Tämä liikkuva vene tuo mukavaa vaihtelua tylsiin muoviveneisiin. Loistava lahjaidea niin nuoremmille kuin vanhemmillekin. Hanki jo seuraavaa lomapäivää ajatellen!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Tämä liikkuva moottorivene on täydellinen lisä aurinkoiseen kesäpäivään rannalla tai kesämökin järvessä uidessa, miksei jopa kotona kylpyammeessa lilluessa. Vene on valmistettu vedenpitävästä paperista, joten se varmasti kestää rajummatkin leikit. Eteenpäin se kulkee propelleilla, jotka ovat helppo asentaa käyttöohjeiden avulla. Käyttöohjeet tulevat mukana englannin ja saksan kielisinä. Lisäksi vene sisältää muoviset merirosvot, ankkurit sekä liput, jotta leikistä saataisiin mahdollisimman jännittävä ja viihdyttävä!

Veneen käyttö on helppoa, voitasiin jopa sanoa että lasten leikkiä! Kun vene on tarkasti ja oikein koottu, sen voi vaan asettaa veteen, käynnistää moottorin ja katsoa ihaillen veneen liikkumista. Vene on kerta kaikkiaan uskomaton – merirosvolaiva, joka liikkuu itsestään ympäri avaa merta! Tämä on kesän kuumin lasten lelu, joka toimii myös upeasti esimerkiksi syntymäpäivälahjana.

Tuotetiedot

Power up -merirosvolaiva

  • Pakkaus sisältää: Ankkurin, lipun, merirosvon, vedenpitävää paperia sekä käyttöohjeet englannin ja saksan kielillä
2020-11-25T07:55:04+00:00