Tarvitsetko apua?

Power Up 3.0 - Älypuhelimella lennätettävä paperilennokki

49,90 €
Sis. alv
DHL Express mahdollista
- +

Toimitusaika: Toimitusaika 3-5 päivää

Nyt saat paperilennokkisi liitämään jopa 10 minuuttia oman älypuhelimesi avulla – kiitos keksinnön nimeltä Power Up 3.0. Tee kertaheitolla paperilennokkien lennättämisestä hauskempaa moninkertaistamalla niiden lentoajat. Lennokin lennättäminen Power Upin kanssa on helppoa sekä turvallista. Sen akkukin on ladattavissa uusia käyttökertoja varten!

Other customers bought

Kuvaus

Mikä onkaan sen mukavampaa kuin rakennella paperilennokkeja ja vertailla, mikä niistä lentää pisimpään. Varsinkin, jos vielä lennokkiin liitetään Power Up 3.0, joka mahdollistaa jopa 10 minuutin lentoajan! Kaiken kukkuraksi laite toimii omalta älypuhelimeltasi, joten sinun ei tarvitse hankkia kuin tämä mahtava laite, ladata sovellus puhelimeesi, taitella lennokki paperista ja hauskanpito voi alkaa! Lennokkia on todella helppo kontrolloida älypuhelimen välityksellä, joten se sopii pienemmillekin lapsille.

Power Up 3.0 sisältää pienen bluetooth-vastaanottimen, johon puhelimesi yhdistyy, sekä pienen paristokäyttöisen propellin, joka vie lennokkisi ilmojen halki. Paristo on kaiken kukkuraksi uudelleenladattavaa mallia, joka ladataan kätevästi USB-piuhan avulla. Bluetoothin kantoetäisyys on jopa 55m, ja tämä laite kestää myös onnettomuudet. Loistava lahjaidea kaikenikäisille!

Pakkaus sisältää mikro-USB kaapelin, lisäpropellin ja 4 paperilennokkimallia.

Tuotetiedot

Power Up 3.0 - Älypuhelimella lennätettävä paperilennokki

  • 10 minuutin lentoaika yhdellä latauksella
  • Toimii FlightAssist-teknologialla, jota kontrolloidaan älypuhelinsovelluksen ja bluetoothin avulla.
  • Sisältää mikro-USB kaapelin, lisäpropellin ja 4 paperilennokkimuottia, joista yksi vesitiivis
  • Sopivat Apple-laitteet: iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 6S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone se, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Pluse Limited: iPad 3. Gen. Or new (retina displaylla), iPad Air, IPad Mini, iPad Mini(Retina Displaylla)
  • Sopivat Android-laitteet: Android versio 4.3 tai myöhempi, tukee Bluetooth Smart, Gyroscope (Vaihtoehtoinen, parempi lennonkontrollointi): Sony Experia Z2, Samsung Galaxy S3 (versio 4.4), Samsung Galaxy S4 (versio 4.4), Samsung Galaxy S5 (Versio 4.4), Samsung Galaxy Note 2 (versio 4.3 tai myöhempi), LG Nexus 5 (Versio 4.3 tai myöhempi), LG G2 (versio 4.3 tai myöhempi), HTC ONE XL (Versio 4.3 tai myöhempi), HTC ONE M7 (versio 4.3 tai myöhempi), HTC ONE M8 (Versio 4.3 tai myöhempi), Moto G (versio 4.3 tai myöhempi), Motorola Droid Maxx (versio 4.4), Google Nexus 7 (2013) (versio 4.3 tai uusi): Moto X (versio 4.4)
  • Androidit, joihin Power Up EI SOVI tai ei olla testattu: Samsung Galaxy Note 3, Moto E, Sony Ericson Experia Z, One Plus One, Nexus 10, Galaxy S4 Mini Valmistaja: Tämä puhelin ei toimi yhdessä Power Up 3.0: iPhone 3G, IPhone 3GS tai iPhone 4, iPad (original) tai iPad 2, iPod touch vanhempi kuin The 4th generaatio, iPod nano, iPod shuffle tai iPod classic, mikä tahansa muu puhelin, sisältäen vanhemmat Android -versiot (vanhemmat kuin 4.3), Windows-puhelimet, Symbian, BlackBerry, Palm yms.
2021-01-18T18:30:34+00:00