Tarvitsetko apua?
Ilmainen toimitus alk. 40 € tilauksille
003589 424524 64

Power Nap toimistotyyny

19,90 €
Sis. alv
- +

Toimitusaika: Varastossa

Pikku paussi, hieman unta palloon ja sitten takaisin töiden äärelle! Power Nap -toimistotyyny tuudittaa pehmeästi varttitunnin avainuniin, ja toimistohommat sujuvat nokosten jälkeen menestyksellisemmin. Power Nap -toimistotyyny on paikallaan jokaisella työpöydällä, sillä koskaanhan ei tiedä, milloin silmä alkaa luppasta ja on otettava hetken lepoa. Power Nap -toimistotyyny on hauska ja käytännöllinen lahja niin toimistorotille kuin tiukkapipoisille työnantajillekin. Parantaa takuuvarmasti työtehoa.
  • Tilaa ennen 15:00 lähetämme tuotteen varastolta samana päivänä
  • Toimitus 4-7 päivässä
  • Suomenkielinen asiakaspalvelu
  • 30 päivän palautusoikeus1

Kuvaus

Tämä lahja soveltuu erinomaisesti kaikille, jotka tekevät liikaa töitä, joutuvat heräämään liian aikaisin töihin ja uupuvat notkuvien asiakirjapinojen painon alla. Työteho paranee varmasti, kun sulkee hetkeksi silmänsä ja ottaa varttitunnin ettonet. Toimistojen sohvat vain ovat usein liian lyhyitä ja neuvotteluhuoneet varattuja, eikä mihinkään voi kallistaa päätään. Power Nap -toimistotyyny onkin vastaus kaikkien stressaantuneiden päiväuneksijoiden nokostarpeisiin. Tyyny pään alla, otsa pöytään ja silmät kiinni!

Power Nap -toimistotyynyn humoristinen kuosi muistuttaa toimistokansiota, ja tyyny maastoutuukin helposti työpöydän nurkkaan, pois ihmettelevien asiakkaiden tai nuuskivan esimiehen katseen alta. Ja toki voit ottaa asian rehellisesti johtajan kanssa puheeksikin: päiväunet parantavat tutkitusti työtehoa, sanotaan. Miksi nokosten ottamisesta ei voitaisi tehdä osa toimiston työkulttuuria? Jos johtaja epäilee, ehkä voit lainata Power Napia hetkeksi hänelle… Tämä mahtava tarve-esine on tuikitarpeellinen lisä myös työpaikkojen kahvihuoneisiin. Miksi et sumpin sijaan kietaisisi itseäsi hetkeksi unten maille?

Power Nap -toimistotyyny on piristävä lahjaidea työn sankareille, yksityisyrittäjille ja toki myös työtä vieroksuville. Aina on aikaa pienille tirsoille, ja Power Nap tekee torkkuhetkestä pehmeämmän ja miellyttävämmän. Joululahjanakin erinomainen esimerkiksi liikaa toimistolla notkuvalle vanhemmalle, ystävälle tai sukulaiselle.

Tuotetiedot

  • päällyste: 100% polyesteri
  • täyte: 100% polyesteri
  • mitat: 33 cm x 27 cm x 7 cm
  • vain käsinpesu

Tuotteesta ei ole vielä arvosteluja. Kirjoita ensimmäinen arvostelu?

2019-01-20T19:13:05+00:00