Tarvitsetko apua?

Popkorni Pannu

23,90 €
Sis. alv
- +
Elokuva iltojen ja retkien pelastaja. Maistuvat popkornit näppärästi omalta pannulta, olit sitten retkeilemässä, viettämässä koti-iltaa tai mökillä grillaamassa. Kätevä ritilä kansi, pitää popkornit pannussa ja näet helposti kun herkut ovat valmiina. Pääset viettämään aikaa lähimmäistesi kanssa ja nauttimaan maittavista herkuista!
Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla, mutta löydät sen taas pian valikoimastamme.

Other customers bought

Kuvaus

Jokaisen leffafanin toivelahja on nyt täällä. Popkornipannu, jolla pyöräytät helposti ison satsin popkornia suuremmallekin kaveriporukalle. Ensi vilkaisulta pannu näyttää perinteiseltä, mutta sen erikoisuutena on ritilä kansi, joka estää popkornin pannusta pois hyppäämisen kuumentuessa. Mutta samalla kansi mahdollistaa myös sen, että enää ei tarvitse arvailla ovatko kaikki jyvät poksahtaneet valmiiksi tai onko pannu jäänyt liian kauaksi aikaa levylle paahtumaan.

Pannun voi myös ottaa mukaan mökille tai telttailemaan, sillä pannussa voi popparinsa saada valmistettua myös nuotiolla tai grillissä. Perinteisen retkimakkaran ja pannukahvin rinnalle voit saada vaihtelua isolla kassalla popkornia

Käytännöllinen ja hauska lahja jokaiselle paukkumaissin ja elokuvien ystävälle. Helppo käyttää ja valmistatkin nopeasti mittavan keon maistuvia poppareita, kun mielesi vain tekee jotain erittäin hyvää.

Tuotetiedot

Popkorni Pannu

  • Pakkaussisältö: Pannu, jossa pitkä varsi ja ritilä kansi
  • Halkaisija: n.18cm
  • Korkeus: n. 9.3cm
  • Väri: musta
  • Materiaali: metalli
2020-12-04T22:46:52+00:00