Tarvitsetko apua?

Polaroid-kuva lasinaluset omilla kuvilla

14,90 €
Sis. Alv., pois lukien toimitus
- +

Toimitusaika: alkaen 09.01.

Takuuvarma lahjavinkki - kestävästä lasista valmistetut polaroid-kuvaa muistuttavat lasinaluset, joihin voit asettaa itse haluamasi valokuvat. Tyylikkäämpiä lasinalusia saa hakea! Tämä neljän lasinalusen setti on persoonallinen ja hauska lahja, joka viimeistelee jokaisen innostuneen sisustajan sohva- taikka ruokapöydän!

Other customers bought

Kuvaus

Lasinaluset ovat tärkeä mutta jokseenkin kiusallinen osa arkipäiväämme. Lasiseen pöytään jäävät likatahrat ja puiseen pöytään pinttyvät tummumat ovat ikävä riesa, jonka voi välttää ainoastaan lasinalusilla, jotka eivät kuitenkaan aina ole se kaunein osa kodin sisustusta. Tässäpä siis ratkaisu tuohon kiusalliseen pulmaan - tyylikkäät ja persoonalliset, polaroid-kameran kuvaa muistuttavat, lasiset lasinaluset, joihin voit asettaa haluamasi kuvat ja vaihtaa niitä mielesi mukaan. Näin lasinalusistasi tulee hauska ja kiinnostava sisustuselementti, jonka saat muutettua kuvaa vaihtamalla minkä tahansa sisustuksen kanssa yhteensopivaksi. Voit siis asettaa esimerkiksi kesällä ottamasi maisemakuvat synkkiä talvi-iltoja piristämään, sukulaislasten kuvat hauskasti esille heidän tullessaan vierailulle tai viimeistellä romanttisen kynttiläillallisen kuvilla, jotka muistuttavat sinun ja kumppanisi yhdessä kokemista kauniista ja erityistä hetkistä.

Näiden lasinalusten avulla voit ympäröidä itsesi rakkaimpiesi kuvilla ja esitellä heidät helposti myös vieraille, kyllästyttämättä heitä pitkillä kuvien katselu hetkillä. Ja kaikille niille, jotka pelkäävät kuviensa kunnon puolesta, tiedoksi - nämä lasiset lasinaluset on suunniteltu niin, että kuvasi ovat niiden sisässä jopa paremmassa suojassa kuin valokuva-albumin välissä. Kekseliäs, pieni lahjaidea, joka sopii täydellisesti kaikille innokkaille kodin sisustajille!

Tuotetiedot

  • Lasinaluset
  • 4 kpl setti
  • Valmistettu kestävästä lasista
  • Voit asettaa lasinalusiin haluamasi kuvat (pystyt myös vaihtamaan kuvia halutessasi)
  • Kuvien koko: 8,2 x 8,2 cm
2023-02-06T17:09:36+00:00